Merhaba kızlar bende doğum yaptım ama biraz hassas
15 Nisan cuma günü sabah 10 gibi nişanim geldi lavaboya gittikçe gelmeye devam etti hasteneyi aradım gel doğum başlamış olabilir dediler gittik muayene ettı açıklık yok bebek kanala bile girmemiş nstde sancı yok bende enfeksiyon varmış serum taktılar antibiyotik yazdı eve gönderdi
Akşam Saat 7 8 gibi sancılarım başladı kıvrandıyor duramıyorum ama bı yandanda ped taktım sap sarı akıntım oluyo ama çok yogun megersem bebeğim kakasını yapmış ebeyi aradım dedim benim çok yoğun akıntım var serum takındin ya ondan olabilir dedi neyse ben hala lavabodan çıkamıyorum akıntıyla bebeğimin suyuda gitmiş anlayamadım artık sancılarımda var dayanıyorum normalde özele gidiyordum en yakın devlet kadın doğuma hastanesine gittik muayene oldum doktor bebeğin kakasini yapmis suyun azalmış hiç mi anlamadım dedi acil sezeryan dedi ama ben şok neye uğradığımi şaşırdım önlük bile giyemedim ameliyat haneye girdirdiler ondan sonrasını hatırlamıyorum saat 23.35 bebeğim mis kokulum doğdu odaya geldik 48 saat gözetim altında kalıyoruz bebeğim bir gün yanımda kaldı emzirdim ama sütüm gelmedi enfeksiyon riski vardı tekrar 16 Nisan akşam ustude kan alıp kanına baktılar enfeksiyon çıktı yoğun bakıma aldılar gidip 2 saatte bir emziriyorum dua edin teyzeleri kısa zamanda çıkalım Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin ❤️ Çok şükür çok geç kalmadık.Cok tatlı bebegim çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın insllah