ovaninannesi 17 haftadayım ama bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim siz ne zaman hissetmeye başladınız ??
ecemnurturkan ovaninannesi 19 haftadayım bende pıt pıt bişiler oldu bi kaç gündür ama gaz hareketi olabilir dedi doktorum 22 de netleşir dedi azcık daha sabredelim 💕
Gulcinn_07 ovaninannesi bende 19. Hafatada hissetmeye başladım. İlk gebelikler de geç hissedilebiliyormuş merak etme ummadığın anda hissedeceksin canım benim
cgnduru ovaninannesi normal canım ben 16 da net hissettim ama ilk gebelikte 22 23 te bile hissetmeyenler var. Şuan 19. Haftaya girdim mesela hareket ederken yada bir şeyler ugrasirken mümkün değil hissetmem şiddetli degil uzun sürerse anca anliyorum yemekten sonra falan tekmeliyor… uzanırken falan net her hareketini anliyorum biraz daha sabret yakında hissedersin ❤❤
ecemnurturkan ovaninannesi bizim oğlan kızdanda nazlı olabilir 🤣 her gün her an hissedicem diye bekliyorum amaa içerdekinin keyfine bağlı
Elisa_Esra04 ovaninannesi 20 dne sonra his edersin benimde ilk gebelik zaten Allahın izniyle 30 lara geldinmi artık görürsün anlarsın inşallah
esraalmdroglu1 ovaninannesi benim de ilk gebeliğim 17. Haftanın sonuna doğru ufak ufak hissetmeye başlamıştım kimisi 21-22. Haftada hissediyor daha vaktin var endişelenme 😌
Haticecebrail21 ovaninannesi o haftalarda ben yok denecek kadar az hissediyorum doktorum bana ilk hamileligim oldugundan 23 ile 24.haftalarda hergun hissedecegimi soylemisti oype de oldu simdi 24 haftaligim hmn hemn hergun hissediyorum gun oluyor hissetmiyorum cok yorulduysam eger🙂Kendinizi hic korkutmayin 🌼
kahvesever__ ovaninannesi bebekten bebeğe değişir o bazıları erken hissediyor bazıları 20 haftadan sonra hissediyor
Caglaa94 19+3 bende henüz hissetmedim, her gün “acaba bugün hissedebilecek miyim” diye tetikte bekliyorum 👀🙇🏻♀️
Gizemmay ovaninannesi ben 16.haftada karnımda dolanan bi hareket hissediyodum ama net değildi bağırsak hareketine çok benziyordu. Ama 17+4te hissetmiştim eşimle birlikte tekmesini :) şimdi 25 olduk asla durmuyor:))