uzumlukekimmm İyi akşamlar arkadaşlar, reglim 1 gün geçti normal de gününde veya 1 gün önce olurdum. Acaba diyorum orucun gecikmede etkisi var mıdır yoksa ümitle meli miyim 😊
Busra2365 uzumlukekimmm erken gebelik testi alın döllenme olduysa silik şekilde çıkabilir benim 3 gün gecikmişti testte çıkmıştı yarın deneyin isterseniz
Neclaaaaa uzumlukekimmm benim de aynı Bi gün önce olurum ama gecikmem olmazdı 1gün gecikmeden sonra kaset test yaptım çıktı silinmiş şekilde o yüzden daha gitmedim sağlık ocağına sabredip bekliyorum canım inşallah vardır ❣️
Minik1Civciv uzumlukekimmm benimde geçti yarını dört gözle bekliyorum inşallah hasta olmam ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım akıntım oluyor inşallah olmayız canım ya
uzumlukekimmm Busra2365 bata 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti o yüzden biraz umutsuzdum ama gecikme olunca Bi sevindim ama yarın da bekleyip inşallah olmazsam tekrar test yapayım diyorum
Zeynepdgn50 uzumlukekimmm inşallah canım geçen ay da beklemiştim kaç defa test yaptım yoktu bu ay sabırla bekledim bakalım yaa 😂 sabızsızlandıgmm oldu ama tuttum kendimi
uzumlukekimmm Zeynepdgn50 o duyguyu iyi bilirim geçen ay bende öyle bu ay erken test yapmıcam dedim yine dayanamadım 😂
Japonkirazcicegi Benimde aynı canım 1 gün gecikti yarın test yapcam oruçla alakası varmı diye düşünüyorum bende stres yaptım bide ☺️
uzumlukekimmm Japonkirazcicegi benim büyük sıkıntımız stres ama el de değil ne yapalım 😂 inşallah hepimiz hamileyizdir 🤩
uzumlukekimmm Minik1Civciv yarım saatte bir lavaboya gidiyorum gelen giden var mı diye 😂 takmıyordum ama gecikme olunca Bi heyecanlandım🤭
Minik1Civciv uzumlukekimmm ay kuzum bende çıkıyorum bende akıntı çok habire bakıyorum adet mi oldum diye inşallah olmayız vardır bebiş tutunmuştur
Limonzeytin uzumlukekimmm Şüpheniz varsa testlerle uğraşmayn bikaç gün snra adet olmazsanz direkt kan verin en garanti sonuç