37+3 de gelen kızım..
Bu yazıyı bebeğim kucağımda emzirirken yazıyorum gerçekten rabbimin mucizesi
Hem doğum hemde bu evlat…
28 mart da aldım kucağıma kızımı
İlk olarak normal doğum isteyen kızlar KORKMAYIN öyle bişey ki o doğum süreci rabbim çok güzel yardım ediyor.
27 mart gecesi saat akşam 8 den sonra sancım başlamıştı ama konduramıyordum regl sancısı gibi vurup geçiyordu alt karın ağrısı tarzında heralde üşüttüm diyorum içimden doğumun başladığını hiç aklımdan geçmiyo.
Hamileliğimin 4. Ayından sonra plates topuyla akşam sabah hareketler yaptım ve günde yarım saatte olsa en az dışarı çıkıp yürüyüş yaptım kızlar kesinlikle hareketi bırakmayın ben evin bütün işlerini cam silmek hariç hep kendim yaptım biç kendimi işten alı koymadım.
Neyse sancıların aralığı azaldı 10 dk bir 5 dk bir geliyor sancılar eşimle gittik hastaneye gece 12 de alttan muayene ettiler 4 cm açıklık doğum başlamış dediler yatış verdiler nst ye bağladılar beklicez dediler tabi sancılar daha sık arttı ama emin olun öyle kemiklerin kırılırcasına bi ağrı hissediyosun diyolar ya hiç öyle değil regl sancısının 2 katı diyebilirim. Öyle böyle sabah 5 buçukta kendi doktorum geldi ve evet doğum başlamış dedi kendi müdahalesiyle suyumu patlattı ve beni doğumhneye aldılar üç ıkınmaya bebeğim kucağımdaydı 😍😍
Sıcacıktı mihra kuşum güzel kızım çok güzel bi andı rabbim herkese nasip etsin 🤲