BabyB Merhaba herkese.. 9+3 haftalık hamileyim ve daha çok yolun başındayım :) bugün doktoruma Doğum şeklinin ne zaman konuşulacağını sordum, cevabı 32.haftaya kadar bunu konuşmayacağımız oldu. Bu tavır doğru mu sizce siz ne zaman konuştunuz, doktorunuz normal doğumu desteklediğini ne zaman belirtti? Teşekkürler şimdiden 🙏🏻
OktayMeltemSahin BabyB bizde 32.haftada konuştuk çünkü o haftada bebeğim baş aşağı dönmüştü şuan çok çok erken sizin için
Papatyamoms BabyB ben geçen haftalarda doğum planını nasıl yapacağımızı sordum son haftalarda tabiki daha iyi konuşulur ama şuan icin normal gözüküyo herşey ilerleyen aylarda bakıcaz bi problem olmazsa sonuna kadar sancini beklicez dedi 21 haft suan
svmeybgl BabyB zaten illa sezeryan istemiyorsanız son haftalarda Doğum şekli oluyor . Ben 21+2 yim doktorumla henüz bu konuyu konuşamadım biel
Fulyag BabyB 35. Haftama girdim henüz tam olarak konuşmadık sadece ben normal doğum istediğimi belirttim o da engel bir durum olsaydı söylerdi ya da olacak olursa söyler diye düşünüyorum
GzdeBilgeYlmaz OktayMeltemSahin bende 32. Haftaya gireceğim doktor nasıl bakıyor alttan muayene ile mi tecrübesizim 🙇🏻♀️
BabyB OktayMeltemSahin içim rahatladı teşekkürler 🙏🏻 Çünkü özel hastenelerde hep maddi kaygılar olduğunu düşünüp bi türlü güvenemiyorum.
BabyB Papatyamoms evet aslında bu cümle bile yeterli olabilirdi benim için ama olsun baya erkenmiş zaten.
OktayMeltemSahin GzdeBilgeYlmaz hayır suan 38 haftadayım hala alttan bakmadı ultrason ile bakıyor ve söylüyor kafası nerde makat gelişmi diye
OktayMeltemSahin BabyB haklısınız ama içinizi ferah tutun zamanla herşey oturacak hayırlısı olsun inşallah
Mervecan 36+1 haftalığım hala Doğum şeklim belli değil. Bebeğim normal Doğum pozisyonunda ama kilo alımı önde olduğu için Dr umda net bişey diyemiyor. Eğer bir haftaya kadar gelirse normal Doğum olur ama gümünü beklerse kilosu fazla olacağından normal Doğum zor dedi
Epelinkiran Mervecan bende aynı durumdayom 36+5teyim geçen hafta kilosu 3100dü. Haftaya tekrar gidicem bakalım doğum şeklini ozaman konuşuruz dedi
BabyB Fulyag @Mervecan @Bahar54 haftalara bakıldığında baya erken pimpiriklenmişim 😂 sağlıkla kucağınıza alın kızlar bebişlerinizi 🙏🏻 Sağolun cvplar için🤗
Mervecan BabyB bazen son dk ya kadar da belli olmuyor 😂 sen bunu düşünme çok erken daha 😇😇 Allah sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inşaallah 🤰🏼🤰🏼🤰🏼
iremby BabyB ilk zamanlar doktorlar bu tarz konusuyorlar. Bende 6 haftalikken dogumla ilgili seyler sordugumda bir dur daha demisti. Son haftalarda daha net konusulur ama son dakka bile degisiklik olabiliyor.