pamuk_anne Varsa öneriniz mutlaka beklerim. 21 haftalık olduk isim belirleyemedik. Tek Zehra ihtimali elbette var ama ikinci isim de düşünüyoruz.
Maviii pamuk_anne bence tek isim kalsın, ileride evlenirse belki kendi soy adını kullanmak isteyecek eşinin soy adı derken onu bayağı kişilik bunalımına sürükleyebilir 😊 tek olarak zehra daha güzel 😊
pamuk_anne Hanim78 eğer ikinci isim içimize sinmezse tek Zehra olabilir ama şimdi vakit de varken bi alternatif önerileri merak ettim :)
Hanim78 pamuk_anne benim 2 oglumunda iki ismi var ama ikisiyle seslenmiyoruz o yüzden şimdi kızım olacak inşaallah ona tek isim koyacam MERYEM 👶
pamuk_anne nuramine Betül isminin keçi manasına geldiğini duyduğumdan beri soğudum ya, yoksa Zehra Betül ilk araştırdıklarim arasında :)
pamuk_anne Maviii ah evet bir de bu durum var. İki isim üstüne bir de iki soyisim. İleride oğlum olursa ve ona iki isim koyarsam haksızlık olmasın diyordum aslında ama.. Haklısınız sanırım. Tek Zehra o zaman:)
Maviii pamuk_anne ben 2 soy isim kullanıyorum, 2 ismim olmasaydı gerçekten kimlik karmaşası yaşardım, o yüzden haksızlık olmaz kızınız ilerde iyi ki bile diyecektir 😊
Zehram Bende Zehra koyacağım39+6yim esim.kabul etmiyor yoksa ben buğlem Zehra koyacaktim oda Ebrar Zehra istiyor belki tek Zehra olabilir kızım bı gelsin de gelmek bilmedi
pamuk_anne Zehram sağlıkla gelsin inşallah, dün akşam eşimle konuştuk o da Halime Zehra diye bir fikir attı ortaya. Mana olarak çok güzel bakalım seversek neden olmasın :)