EsraAltun Kızlar nst de sancı cıkınca nekadar sonra dogum olur? Sızce bebegım kuveze gırermı? Kılosu 2800 gr
OktayMeltemSahin EsraAltun küvoz sebebi sadece kilo değil hanımefendi ciğer gelişimini tamamladıysa 2 kiloda olsa girmez ama tamamlamadıysa 4 kiloda olsa girebilir kilo bakılan en son şey
Yaz EsraAltun bende ilk doğumumu 36 haftalık yaptım cnm zaten bebek ciğer gelişimini tamamladığı için sıkıntı küvete bile almadılar Yok gözün aydın az kalmış kavuşmanıza 😉 kilosu 2750 görünüyordu ama 2500 doğdu ama çabuk toparladı bizimki
EsraAltun Yesimmm93 catı muayenesı ve acıklık muayenesı yaptı sancılarım duzenlı. Bu hafta dogurmazsan haftaya kontrole gelırsın dedı 😊
umranozby OktayMeltemSahin kesinlikle önemli olan organlarının gelişimi kilosu değil 😐 herkes kiloya takmış durumda gerçekten
Melekbebek EsraAltun alttan muayeneyi kabul etmedim kötü bişey çıkıcak korkusuyla serum taktı normalde özele gidiyorum ama gece olduğu için devlete gittim serum iğne falan derken sancılar azaldı devam ederse yatış dedi
EsraAltun umranozby sakin olun 😄 kiloya takmıs durumda degılım. Illakı kılo sorulcak dıye bende yazayım dedım . Bı bılgınız varsa cevaplarsınız elestırın dıye soru sormadım . Iyı gunleer 😊