nurcan_26g Bu ne arkadaş ya dakika başı reklammi çıkar YouTube da video mu izliyoruz iyice arttı bir haftadır!
starmom nurcan_26g +1111111111 Şu postu açmayan kullanıcı kalmadı ama gün geçtikçe azalmak yerine artıyor reklamlar ve çözüm yok anca cihaz modeli soruyorlar 😂
Birgul nurcan_26g Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
ahineS Birgul 10 dakika arayla 30 saniye boyunca reklama maruz kalmak çok mu normal. Gerçekten çok can sıkıcı. Uygulamadan aşırı soğuttu.
nurcan_26g Birgul 10 dakika da bir çıksa asla böyle birşey paylaşmazdim ama postu açana kadar bile 2 reklam çıktı şu yorumu yazana kadar yine iki reklam tabiki reklam da olacak uygulamalar da ama şu son bir haftadır arttı sildim geri yükledim yine aynı
Maliefem nurcan_26g buranın ki çok fazla happu Kids de bu kadar yok allahtan bide bura çok uzun suruyor
Tugbannebebek Aynen yaa ayıp resmen herseyi ticarete dökmüşler, o diil hiç izleyip reklamdan etkilendiğimizde yok 😂😂😂 x in çıkmasını bekliyoruz boşuna 😡😡
nurcan_26g bebekrehberi asla reklama bişey demiyorum ama 2 dakika içinde iki reklam olmasi da çok anormal 25er saniyelik ve bir haftadır bu şekilde devam ediyor sildim geri yükledim gene aynı
erdem_agah nurcan_26g bende kesinlikle katılıyorum.. son zamanlarda dakikada bir çıkıyor ve bence bu duruma müdahale edebilirler… Bu kadar olmaz. YouTube de bile bu kadar çıkmıyor. Sırf bu yüzden uygulamaya eskisi kadar giresim gelmiyor.
erdem_agah nurcan_26g size yapmadan once reklam çıkmıştı yorumu gönderdim yine çıktı mesela. Bu da iki dakika ediyor bıktırdı resmen
-MinikveAnnesi- nurcan_26g ben artık genellikle birseyler okurken reklam izlemek yerine direk uygulamadan çıkıyorum sıkılmaya başladım