Kubrasimsek58 Kızlar 11 haftalik gebeyim ama hiçbir belirtim yok ara ara kasık ağrılarım oluyor sadece bu normal mi hiçbir belirti olmamasi
Zeyzeyp Kubrasimsek58 evet normal cnkü bnde 16+4 deyim bu haftaya gelene kdr hicbir belirti yaşamadm ne bulantı ne kusma ne halsizlik hiçbişy bazen hamile olduğumu unutuyorum oğlumda yaşamıştım belirtiler bu kuz bnda yaşamadm yni demek istedim her bebek Farklı kimisi yaşıyor kimisi yaşamıyor bnce şanslıyz umarm böle güzel devam eder
Tospikannesiiiii Kubrasimsek58 ilk gebeligimde hiç hamile oldugumu anlamadan dogurdum resmen okadsr rahattım hiç belirtin yoktu
Kubrasimsek58 Zeyzeyp dogrudur canim benim ilk gebeliğim o yüzden endiseleniyorum sadece ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor başka hiçbir belirtim yok 1 aydır da kontrole gitmiyorum bu hafta gidicem bisey olsa anlardım heralde diye düşünüyorum
Prensannesiiiiiii Kubrasimsek58 bende 11 + 6 haftalık gebeyim benim de yoktu ilk başta sadece ramazan ayına girdiğimzden beri biraz oldu baş dönmesi bulantım oldu o kadar bende iki aylıkken doktora gittim kalp atışlarını falan duymama rağmen bazen şüphe ediyrdum hamile değil miyim diye normalmiş belirti olmaması son iki üç gün kasık ağrım başladı o da hafif hafif
Bsr_5837 Kubrasimsek58 maşşallah de nazar etme 😂 bende çok şükür karnım şişmese hamile olduğumu bilmem o kadar anlamadım ee birde Nebil hareketleri var tabi artık 29 haftalık olucaz düşün 😂
Limonzeytin Kubrasimsek58 Bence sevnmelisin şanslısın yani. Zaten bebek daha küçük onla alakalı belirti bulamazsnda kendn rahatsn işte ne güzel bende öyleydim 21.e geldm şükür rahat geçiriyorm baştan beri 👍
Sedaaa95 Kubrasimsek58 bende 13 oldum ama bende de hiç belirti olmadı ve bazen hamile olduğumu bile unutuyorum sonradan aklıma geliyor normal yani😊 bence sevinelim ağır atlatmadığımız için
Rumeysa25 Kuzular sakin olun ben 7. Ayda karnım çok çıkana kadar hiç anlamadım bebek içimde hareket etmeye başladı o zaman anladım hamile olduğumu 😂 ne güzel şanslıyız zor geçmiyor
ikicocuklubiranne Kubrasimsek58 çok şanslısınız aman okuyun kendinizi 😬 ilk hamileliğimde bende sizin gibiydim hamile olduğumu bile unutuyordum. Şimdi ikinciye hamileyim durum vahim 😅 belirtisizliğin gözünü seveyim böyle çok zor geçiyor
Kubrasimsek58 Kızlar hepinize cok teşekkür ederim cevaplarınız için bende kalp atışlarını falan duydum sadece çok şükür hiçbir belirti yok ara ara kasık ağrım dışında sukredelim yinede 😅🥰