Nu_r [silindi] benimde artık bulantilarim bitti normale dönüyor gibiyim sadece heyecanla haftaya doktor kontrolumu bekliyorum sabirsizlaniyorum artikzaman gecsin bebegimikucagima alip kokusunu duymak istiyorum
EdSusam 15+2 den selamlar. Cinsiyet öğrenen var mı acaba. Ben bi iki saat sonra gidicem bakalım öğrenenilcek miyim
Nrglesim2 EdSusam bizimde 15+2 yarın randevumuz var şimdiye kadar göstermedi bakalım yarın inşallah 🤗
Whitewomen [silindi] 16 haftalık hamileyim. 9 aylık bebeğim var 3 gündür hasta uykuya hasretim bedenim yorgun hamile olduğum aklıma bile gelmiyor.
[silindi] Nu_r inşallah gösterir öğrenizrisin bana 12. Haftada söyledi de tahmindi sadece hala bekliyorm
EdSusam Dlanoglr %90 kız dedi basta göstermedi karnımla oynadı hareket ettirdi falan döndürdü bi şekilde. 10 dakıka falan usg ile baktı
[silindi] symaslan 12 de zorladım kız tahminimde bulundu şimdide söylemiyor 20 haftada söylerim diyor🙄sen zahmet etme çıkınca bakarım dicektim ama önümüzde uzun haftalar var kötü olmak istemiyorm doktorla🤣
Ays_cskn [silindi] Merhaba 15 +1 olduk biz arada karnimda bir gerginlik hissetmem disinda pek bir belirtim kalmadi sukur bayram sonrasi kontrolumuzu bekliyorum cinsiyeti ogreniriz belki alisveris durumu bekliyor o yuzden belli olsun basliycaz bizde😍🤭