EdaEy Arkadaşlar merhaba. Ümraniye’de önereceğiniz hastane ve doktor var mı ? Afiyet hastanesine gittim bir kere. Bir dünya test istediler rutin diye, çok fiyat çıktı.
Eyluls_mom EdaEy bende o hastaneye gidiyorum lale Aslanova ya rutin testleri sağlık ocağında yaptırdım sonuçlarımı gidip gösterdim
edamutlu12 Bedriye12 merhaba bişey sormak istiyorum bende çakmak Erdem Zeynep hanıma gidiyorum doğum tecrübesi yaşadınız mı bu hastanede
Minikanne123 Bedriye12 Bende Ayşe Funda hanıma gidiyorum. Doğumumu orda yapıcam inşallah 🤲memnun kaldınız mı?
Mevianne Gmz-aykt merhaba bende 6 haftalık hamileyim doktor araştırıyorum. Medicanada kime gidiyorsunuz? Birde fiyatları nasıl?
Gmz-aykt Hilbat geçen sene ben de o doktora gittim çok ilgili tatlı dilli bir doktor bebeğimi kaybetmiştim kurtajimi yapmıştı şimdi başka yerde devam ediyorum☺️
Tupbebekile Bende cakmak erdem zarife kerimova takiplyim guzel bir hastane vr doktorum cok iyi. Camlica erdemide cok iyi diyorlar 3 4 tanidihimiz orda dogum yapti hemde uygun bir hasrane
edamutlu12 Bedriye12 Mümkünse eğer tecrübelerinizi ve sürecinizi anlatabilir misiniz hastaneyle ilgili vs
Bedriye12 edamutlu12 gayet iyiydi herkes çok Güler yüzlüydü hemşireler ebeler çok cana yakınlar sakinleştirdiler hep beni doktorum da çok iyiydi benim riskli bi doğum oldu normal yapacaktım bi ıkınmadan sonra bebeğe kordon dolandı nabzı yavaşladı beni hemen apar topar sezeryana aldılar savsak davranmadılar yani herkes hemen koşuşturdu
melisinmutfakblogu EdaEy çamlıca erdem hastanesine gidiyorum memnunum afiyet e 5 hafta gittim doktorum hastaneden ayrılmış erdeme geçtim 2 kere erdeme gittim sema hanıma gidiyorum memnunum