DemirinAnnesiiii Mlkmihra Çin takvimine göre kız bebek gösteriyor. Bakalım senin de doğru çıkacak mı acaba merak ettim şimdi
rkyycbnn Mlkmihra cin takvimine göre erkek dedi ve doktor da erkek dedi bence tesadüf cin takvimine pek inanmam
DemirinAnnesiiii Nurcanyks ben Çin takviminde çıkanı söyledim valla herkeste %100 doğru çıkacak die bsey yok maalesef bende çıktı çevremdeki çoğu kişide doğru çıktı
Ceylanay DemirinAnnesiiii Gizem canım bende bakıyorum ama doğru mu bakıyorum acaba 27 Nisan 1989 doğumluyum. Martta hamile kaldım. Doğum günüme 1 ay kala, 32 miyim 32 müyüm yıl olarak mı baz alıyorsun, sence çin takvimine göre ne çıkar
Caglaasya Mlkmihra ilk kızımda da bakmıştım doğru çıktı şimdi yine baktım erkek gözüküyordu ve erkek çıktı tasadüf müdür bilmem bende doğru çıktı
beyza_77 Ceylanay https://www.sabah.com.tr/hesaplama-araclari/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama?birthDate=1989-04-27&pregnancyDate=2022-03 burdan bakabilirsiniz
DemirinAnnesiiii Ceylanay kız gözüküyor canım ama yüme belirteyim herkeste doğru çıkacak yda %100 doğru diyemem kiminle tutuyor kiminde tutmuyor
Sinem62 Mlkmihra İlk çıkmadı ikincisi çıktı gibi kesin olmamakla ama yüzle yapılan bende ikisinde doğru çıktı çevremdekilerde bile
Nur22Elif Benim şimdiki gebeliğimde Çin, Japon, Rus hepsi erkek çıktı. hayırlısı artık. (Bi kızım var)