Mom727373 Cdem21 Haftada sanirim. Çocukken yemiş olduğum bir gofreti canım çekti. Markasını, adını hatırlamıyorum. Sadece kırmızı olduğunu hatırlıyorum kabının. Eşim kırmızı renkte bir sürü gofret almıştı hiç biri değildi.
nonparisienne 7 haftalıkken instada bi bebek gördüm ve burnuma direkt eti cici bebe kokusu geldi, o an canım istemişti gidip aldım yedim sonra da yemesem olurmuş aman ya dedim. Sonradan canımın çektiği pek çok şey oldu ama her canımın istediğini yemedim şahsen bi kaç saate geçti çünkü aşermem.
Rabiyaa29 Dryunl ben pekmezsiz yemiştim yapış yapış koca kase üstünede yarım kilo su içmek zorunda kaldım 😂😂 şimdi 26+2 yiz ekşiye döndük limon turşu acı🤦🏼♀️😂😂
beyzagl44 haftada rüyamda kavun yiyordum öyle gercek gibiydi ki kokusu burnumda uyandım. sonra esim aldi ama mevsimi olmadigi icin tadi yoktu. bir kac hafta sonrada yağlı ekmek istedi. suan 12. haftadayim simdilik bisey yok 😂😂
Ozlmbnk Ben yemek aşermedim rütübet, boya kokusu, tiner, benzin koklamak istedim hala da istiyorum arada ojeyi açıyorum saatlerce kokluyorum
Gny18 Cdem21 merhaba canim benim reglim daha gecmeden her yer kavun kokuyordu komşumun evine gidiyordum kavun kokulu parfum mu sıktın diyordum. 😂 gercekten hamilelik cok acayip.
Mervesmom1 Hamileymişim ama daha bilmiyorduk tabi 2 gece boyunca canım ekmek arası beyaz peynir domates maydonoz çekti yiyip yattım her seferinde 🤣 gece eşim görevden gelince burnuma koktu acayip şekilde adama sen niye domatesimi peynirimi bitiyorsun miss gibi kokuyorsun niye yedinde geldin yatağıma demişim 🤣
Gzmklncc Cdem21 ben hamile değilimde evlendiğim günden beri bişeyler aşeriyorum son zamanlarda ağlıyorum yiyemezsem bazı meyveler çıkmadı çıkanlarda çok yüksekti alamadık 😢
askbebek Suan 8+6’yım İlk aşermem 7. Haftada erik oldu neye uğradığımı şaşırdım dünyayı yakardım o an erik olmasaydı 😂