smglplt1453571 6 haftalıkken canım deli gibi çiğ köfte çekiyordu eşim yanımda değildi ve pazar günüydü her yer kapalıydı gidip marketten hazır aldım daha sonra erik ve çağla canım çekti onunda bulamadım geçen hafta ise taze fasulye aserdim onu bulamadım bulundunuz sürede hiçbir şey bulamiyorum
Damla22 Cdem21 ilk hamileligimde 2bucuk 3 aylık filandık herhalde canım ekler istemişti yatma saatine yakındı eşim gitti aldı sagolsun ben öyle Bi yemişim ki eşim şaşırıp kalmış (dogum yaptıktan sonra tekrar aldık ama o tat yoktu ) bu hamileligimde de gece yarısı 12 ye gelirken (14 haftalıktık) canım öyle Bi döner dürüm istedi ki gece gece burnuma buram buram koktu resmen eşimi kaldırdım sipariş ettik allahtan kapatmamışlar hemen getirdiler onu da büyük Bi iştahla yemişim eşim en son yavaş hepsi senin demişti 🤣🤣🤣🤣🤣aklımıza geldikçe halen gülüyoruz
2gebe Cdem21 valla ben o kadar çok şey aşerdim ki çok şükür hepsini yedim 🙏😊valla ben günlük bişeye aşeriyorum sanırım tost, gözleme, turuncu leblebi, erik, karpuz, daha hatırlayamadığım..
esratmbs Cdem21 valla hatirlamiyorum anim ama hala yiyemedim seftali istiyor canim daha cikmadida dogumada az kaldi bilmiyorum 😭
Hafize3536 Ben 29+4 haftalık gebeyim gecenlerde karpuz aşerdim kıbrıstayım eşime söyledim oda saolsun buldu geldi ama mevsimi olmadığı için tadı güzel deildi 🤣 ama yinede bir tabak yedim
OksijenliSu Cdem21 Oğlumdayken hiç aşermedim. Ama 2.sinde 8.haftamda kavunlu dondurma aşerdim. 😅 Sağolsun eşim hemen aldı geldi. Şuan 11+2yiz. Başka da aşerme olmadı.
Melahatakca Cdem21 ben şuan 13 haftadayim yiyecek kokusu gelmiyor öyle burnuma ama sürekli meyve ve sulu şeyler yemek istiyor canım çekiyor yani tabi asermek bu oluyorsa
YasTIK2 Ayımda burnuma deli gibi kavurma kokmuştu gece ve rüyamda ekmek ile yerken gördüm 😅 sonra eşim getirdi yedim ama sanki ilk defa yiyormuşum gibi o kadar güzeldi ki anlatamam 😁😁
Dilarey Cdem21 17 haftalıgım. Aşermediğim yemek meyve kalmadı😂 tatlı ekşi acı ne bulursam. İskenderden lahmacuna erikten ananasa rulo pastadan wafflea 😂herrr şeyy canım çekti kokusunu geç ismini duymam yeterliiii. Çevremdeki kimse bana yemek ismi söyleyemiyor
Matematikciannee 16 haftalığım rüyamda 2 seferdir deliler gibi karışık sandviç görüyorum sucuk salam ketçap mayonez 😂 ama zararlı diye yiyemiyorum 😑
Sevgi0478 Matematikciannee bir kereden bişey olmaz sosis koyarsan kızart içine koy yada salam.aklımda kalmamış olur
Yagmurkaragz Cdem21 komik bişey değil canım aynısı bende de oldu ben hamileliğinde kadar ciğer ağzıma sürmeyen bı insandım kokusu bile rahatsız ederdi beni daha test bile yapmamıştım gecenin bı yarisinda ciğer istiyorum demistim eşim şok geçirdi hemen gidip aldı hatta yiyemicemi düşünüp az almıştı hepsini yedim bitirdim ve eşime kızmıştım niye bu kadar az aldın diye 🤣 eşim tabi şok oldu ondan sonra anladık hamile olduğumu
ayse-huseyin16 Yagmurkaragz yaa bende daha test bile yapmamışken canım kokoreç çekiyordu böyle resmen sizin gibi kokusunu duyuyordum 😂😂 günlerce sürdü tabi ben pek oralı olmadım normalde de çok severim kokoreç ve biraz pis boğazım normalde de böyle tutar damarım😂😂 bi gece rüyamda yiyordum 😂 kalktığımda ağzımda tadı vardı resmen ertesi gün gidip almıştık tok karnına yarım ekmek yemiştim 😁😁
Busra_sansar Tospikannesiiiii Aynen bende öyle düşünüyordum hep naz niyaz diyordum 😂Ama bende ilk olarak karpuz daha sonra çilek ve dondurma aserdim böyle eksili orman meyveli falan Allah’tan bulunuyor😋Birde meyve çok yemek istiyorum özellikle çilek 🍓 Meyve çok yemek isteyen hanımlarda kız olur çocuk diyorlar ama kocakarı bilgisi 🤭😜
Tospikannesiiiii Busra_sansar valla bana da kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum henüz belli değil 🤣
Esmer96 Busra_sansar bende de hep canım meyvə çekiyor..Sadece meyve görüncə canım çekiyor ama erkek..İlk aylar bulnatılar yüzünden yemek yemedim ama meyve yiyerek ayakta kaldım resmen 😁 şimdi 35 haftaya gireceğiz