Esmer96 Busra_sansar O zaman büyük ihtimal kız..karnın öne doğru böyürse erkek.popo olursa kız gördüm ben arkadaşlarımda.Allah ne verirse sağlıklı versin inşallah..yok ben tatlı şeyləri acayip istiyordum ekşi şey görmeye bile tahammül edemezdim..her ne kadar yesem bile tahlillerde hep düşük çıkıyordu.doktor Sen tatlı şey yemiyormusun diyordu🤣 Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Busra_sansar Esmer96 Valla evdeki büyükler de kız kesin diyorlar inşallah öyledir 😊💃Kız çocuklarını acayip severim zaten illa kız çocuklari farklı oluyor 🥰Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin ☺️🙏
Esmer96 Busra_sansar ne güzel..kız çocuğu cennet anahtarıdır..Allah sağ salim doğum yapmayı kısmet etsin inşallah 🥰
Drkmls Cdem21 benim ilk gebeliğimde daha hamile olduğumu bilmeden kızartma çekmişti canım böyle burnuma kokuyodu bence aşerme o ama şimdi 2. De bişey görünce canım çekiyo aşerme değil bence o canının çekmesi 😂
Busra_sansar Esmer96 Amin inşallah 🙏🤲 Aynen öyle üç kız çocuğu yetiştirene de ayrı sevap var dinimizde ,kız çocuklari illa farklı oluyor Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun çocuklarımız 👼
Hafize3536 a8d evet ben yaptım 6 haziranda erken geldi 36 +4 hafta da geldi eyüp hoca cok iyidir benim takibimi o yaptı ama doğuma giremedi benim plansız olunca kendisi türkiyedeydi acil sezaryana girdim ben tersti cocuk suyum gelmişti hastanede cok iyi 2 gün yattım ve süperdi şiddetle tavsiye ederim
Ozgeomur Cdem21 16-17. Haftalarda ağzıma ramazan pidesi tadı geldi eşim yapayım sana dedi sonra gectı gitti yemeden. Kızımda da ramazan pidesi çekmişti şimdi aklıma geldi hatta eşim hemen kalkıp yapmıştı kuru kuru bir taneden fazla yedim 😂 ama şimdi hamileliğimi öğrendiğimden beri her gün sarmiçi yapıp yiyesim var haftada rahat 3 gün yiyorum. 😂😂
Cdem21 ManyakMisir yaa valla hele ilk başlarda çok aşerdim resmen kokup kokup burnuma geliyordu kokusu😅😅