Flz Devrimirem korku bende de var ama bi yandan da sonuca odaklanıyorum odaya gelmişim bebişim beni bekliyo filan 😍 amelyathaneyi dşğnmemeye calısıyorum bide aklıma şunu getiriyorum; zorunlu amelyat olan insanlar da var kaza vs dolayısıyla küçücük çocuklar bebekler de oluyo sen de yaparsın diyorum
Devrimirem Flz aynen güzel motive ediyorsun kendini, bende bunu düşünmeye çalışıcam dediğin gibi Allah korusun bir kaza falan geçirsen direkt ameliyata, bunu sadece önden biliyorsun ve sonucu güzel. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Flz Nuranaliayaz1 hasi hayırlısıyla inşallah kucagına alırsın saglıcakla 🤗 dogum hikayeni bekliyoruz 🤗
Rmyskrkus Flz yooo ilk bebeğim dede sancim 150 yi vuruyordu adet ağrısı gibi benim daha çok belim agriyor doğumlarda sadece bel ağrısı ve kasılıp toplanma hissediyorum 🙈
Flz Devrimirem amin inşallah kolay atlatcaz olumlu düşünelim 🙆 bende daha cok heyecan var artık hayatmız değişiyo evin yeni bir üyesi daha oluyo acaba neler değişecek merak ediyorum 😋
Flz Elcnerdgn ben daha onun rüyasını göremedim hayırlısı 😂 nasıl agrı acı filan hissettin mi rüyalar gerçek gibi oluyo ya 🤗
Yabrukus Flz bizimkide spinal yada epidural olcak aradaki farkı henüz tam bilemiyorum ama tarihi belirli artık ekim 2 3 gibi
Flz Yabrukus canım ben de tam bilmiyorum genel olcagm için arastırmadım ama genelde spinali daha cok tercih ediyolar epiduralde katater takılıyomus galiba
Elcnerdgn Flz anestezi uyguluyorlar ama uyuşmuyordum 😂😂 3kez iğne yaptılar uyusmadım garip bi rüyaydı
Dezikonunannesi Ben 40 haftalik hamileyim normal.dogumdu ama sancim gelmedi suni sanci verilecekti begim 4000 kiloymus doktorum fazlada olabilir azda olabilir 4 gun sonraya gun verdi sezaryen olucak kilodan dolayi riske atmak istemedik heyecan dorukta ve bn hep normal doguma motive olmustum simdi sezayen gozumu korkutuyor birde sezaryen sonrasi depend kulotmu mantikli normal pedmi dikis yeri icin ic camasiri yuksek belmi yoksa dusuk belmi olmadi siz ne dusunuyorsunuz kafada deli sorular
Flz Dezikonunannesi valla risk varsa direk sezeryana yönelin hiç korkmayın bence..depent al ben depent aldım herkes depenti öneriyor
Ezaa Dezikonunannesi kesinlikle depend kullanın rahatlığını göreceksiniz. Kilot olarakta yüksek bel tercih edin
Meralecrin Flz 8 ekim bizde bugün aldık günümüzü çok şükür çok heyecanlı tabi Benin ikinci sezeyan olucak
Snmozgr Bende 36 haftalikken gidicem doktora çatı darlığım var sezeryan olma ihtimalim var verir mi gün 36 haftalikken yoksa ileriki haftalari mi bekler