mucizegebelik6 38+5 de ilk doğumum sezeryan kendi isteğim ile insalah sagliklica kucağıma almayı nasip etsin ve tüm doğum yapicaklar🤲 Heyecan tavan ayy napicazzz süt gelcekmi blmiyom duşta sıcak su tuttum göğüslerime ama gelmedi daha yaa az endişeliyim kızlar
Jade-srm mucizegebelik6 dualarım seninle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kurtuluyorsun sen. Benimde 9 haftam kaldı. Zaman durdu sanki. Spinal anestezi deneyimlerini paylaşır mısın? Genel anestezi oluyor herkes. Sonrasında neler yaşadın? Şikayetlerin oldu mu? Tavsiye eder misin? Bilmek isterim açıkçası…
Merve1850 mucizegebelik6 benimde salı günü son bir gün kaldı rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.sizin kızmı erkek mi
Merve1850 mucizegebelik6 sezeryan sonrası biliyormusunuz bilmiyorum ama neskafe ve bitter çikolata yiyin iyi geliyor muş
mucizegebelik6 Jade-srm inan son iki hafta hic geçmiyor. Genel anestezide herkes uyanınca cok agri oluyor diyolar. Hem ben insallah oğlumu görmek istiyorum o an:)) Biraz zaman geçince deneyimlerimi yazarım insallah canım. Alah yardımcımız olsun