Yaren991 Kızlar toxoplazma ıgm ve rubella ıgm testi sağlıkocağında olmadığı için özel hastanede yaptırmam gerekiyor Bursa’da hayat hastanesine yaptırıcam fiyat vermiyorlar sizce ne kadar tutar ikisi yaptıran var mı tahmini bi fiyat
ed1112 Yaren991 Ben sağlık ocağında yaptırdım kim dedi yok diye şehirden şehire değişiklik göstermiyordur herhalde
Ezel1323 Yaren991 ben olduğum şehirde sorduğumda 600 veya 650 demişti hastane. Sağlık ocakları yapmıyormus bu testi
ed1112 Yaren991 ya bilmiyorum ama çok garip başka sağlık ocağına mı sorsan acaba yakınlarının olduğu bölgelerdeki
Beyzossb Yaren991 canım ben bir laboratuvarda yaptırdım bayağı uygun orası 120 ye mi ne yaptırmıştım. Adı da Uludağ analiz tıp laboratuvarı. Hemde çok ilgililer tavsiye ederim
Yaren991 ed1112 bütün testleri yaptırdım ama aile hekimim bunlar hiçbi sağlıkocapında yok hastane de yaptırabilirsin dedi
ed1112 Ezel1323 Arkadaşlar yaptırdım ben hatta doktorum burda ekstra ücret ödeme sağlık ocağında yaptır dedi yapıldım
Yaren991 ed1112 benim doktorumda ücret ödemiyim diye sağlıkocağında yaptır dedi am aile hekimim hiç bi sağlıkocağında yok bunlar hastanede yaptırabilirsin dedi
ozlmbl Bende 400 küsüre yaptırmıştım, sağlık ocağında yapılmıyormuş Aile hekimim öyle dedi, devlete bi bakabilrsin istersen
Yaren991 ozlmbl devlete gittim orda devam etmezsen yapmıyorlarmış testleri doktor çok ilgisizdi sinirlendim yaptırmadım bende hamileliğimin 2.ayında falan istemişti testleri doktor 5 aylık olduk bi türlü yaptıramadım
Ezel1323 Yaren991 yapmak zorundalar aslında benim arkadaşmda böyle bir şeyle karsilasti doktor kızı aglatmis hatta doktorun kimse onun Hastanesi’nde yaptır flan demiş. Sonra eşi gitmiş doktorun yanına şikayet flan etmis bal gibi yaptırmış sonra. Kan testleri çok pahalı. Benim doktorumda fiyat size uymazsa devlette yaptıranlarsn dedi. Ben gittim devlete hiçbir şey demedim doktor istetti kani. Ama ben erken gitmistm ve benden öncekilerin hepsi özelden gelme ve sirf kan için gelmişlerdi belliydi. Ama bazı doktorlar cins oluyor malesef
Yaren991 Beyzossb ne kadar oldu acaba yaptıralı ikisini mi 120 ye yaptırdınız yarın detaylı ultrasonum var hayat hastanesinde oranın aciline bi sorucam kan testlerine ayırdığım bütçe 300 umarım yeter sizin dediğiniz yeride bi ararım
Selnay Yaren991 sağlık ocağı yapmıyor özel yada devlette yapabilirsin özel bana 850 lira dedi bende devlette yaptırdım
Yaren991 Ezel1323 devlette ki doktorlar çok cins insanın yüzüne bakmak değil ultrasonda çocuğu bile göstermedi kendine çevrili içerde hemşireye test isimleri söylüyor yaz diye bende çok sinir oldum hangi testleri istedi bakmadım yaptırmadım