Sukranbakas yeni doğan bebekler için pocket denen bezler değil de cover denen bezler daha cok öneriliyor. Bana cover bezler cok karması geldiği için ben bebeklerim 7 aylık olana kadar hazır bez kullandım. Pocket ve cover arasındaki fark şu pocket tek bir bez ve bi ped demek. İkisini birleştirip bebeğe takıyorsun bebek altını kirletince ikisini de yıkıyorsun ama cover kirlendiğinde tekrar silinebilir onun içine iç ped koymak lazım ama o da bebek hareket edince kayma vs yapıyor. Kaymasın diye penye fitted, t bez alayım derken fiyat arttıkça artıyor 😊 ama ilk 4ay için 2 cover 20 iç bez ( iç bezleri kendiniz çok çok daha ucuza evde dikebilirsiniz) iş görür.daha sonra pocket geçerseniz hem daha az zahmetli hem daha kullanışlı. Başlangıçta 700civarı tutar ama bebeğin bezden kurtulan kadar daha bez parası çıkmaz cebinden. Bu arada o kadar dert etmeyin çok zahmetli değil. Bezler için hazır sıvı ve koku geçirmez torbalar satılıyor ben evde kendim diktiğim bir torba kullanıyorum ve bu torba balkonumda duruyor. İki günde bir tüm bezleri yıkıyorum çok hızlı kurıyor