ozgeya Ruzgarr Medicalpark Hastanesi’nde Volkan Emirdar’a gidiyorum ve aşırı memnunum. Riskli ve sorunlu hamilelik geçirmeme rağmen,sayesinde kafam rahat geçirdim o zor günleri.
mucizemizibekliyoruzz Ruzgarr vivien clinic vedat uluğ’a gidiyorum. Kendisi medicalparktaydı. Fakat vedat bey şuanda kendi muayenehanesini açtı. Durumunuz iyiyse vedat beyi tercih edebilirsiniz. erken doğum riskim varmış haberim yoktu hiçbir belirti yoktu kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Tüm önlemleri aldı şuan ve zamanında doğum bekliyoruz riskli gebelik takibi yapıyor. Ayrıca 4d cihazı ile sürekli renkli ve canlı bebeği görebiliyorsunuz her muayene en az 30-40 dk sürüyor her seferinde detaylı inceliyor. Eşi doğum ebesi. Hem doktor hem ebe girecek doğuma. her ikiside yardımcı oluyorlar. Doğumda izmirdeki çoğu hastanelerde yaptırıyorlar..
Ruzgarr ozgeya teşekkür ederim tatlım.bi bakayım nettende.ilk gebeligim riskliydi şimdi dikkatli davranıyorum her konuda
Ruzgarr mucizemizibekliyoruzz teşekkürler bakayim hemen.benim icinde buca tinaztepede prof.dr serkan güçlü harika bir doktor. ayrica peritanoloji doktorudur. fakat kötü günlerimi hatirlamamak adina gitmiyorum.doktor arayışında olanlar varsa bende bilgi vermis olayım.😊