Sdt3456 Kızlar bugun karın cevremde batma hıssı yasıyorum sabahtan berı. Bi kaç video izledim ve burda okudugum kadarıyla kalsiyum magnezyum ilacları iyi geliyormuş. Sızler hangısını kullanıyorsunuz
Ecceee Sdt3456 ben 16 haftalıkken magnorm başladım, çok faydasını gördüm benim kanda magnezyumum da düşük çıkmıştı ondan başladık..doktorunuza danışın yine de
dfnomr Sdt3456 20.haftadan sonra veriliyor magnezyum ilacı canım doktoruna danışmadan kullanma bende magnorm kullaniyorum
Deletedmom727271 doktorunuza danışmadan kafana göre bir ilaç kullanma canım. ona söyle o yazsın sana 😊
Irem_23 Selin_elisa bende magosit kullaniyorum doktorunuz hamgi sikayetiniz üzerine verdi benim kuyruk sokumu ağrım olduğu için önerdi doktorum
-MinikveAnnesi- Sdt3456 bende benzer sikayetle doktoruma sordum 13. Haftada verdi kullanmaya basladım doktorunuza sormadan kullanmayın
Melismelo Benim doktorum bana magnezyumu hamile olduğumu öğrendiğim an verdi kabızlık cekiyorum diye, ağrılarınada iyi gelir demişdi hicbir zararı olmaz ama benimki toz olanlardan suda cözülen
-MinikveAnnesi- Sdt3456 yani daha cok olmadı kullanmaya baslayalı bir de çok düzenli icmedim bilmiyorum o yüzden
Selin_elisa Irem_23 benim bi şikayetim yoktu kan ilacı d vitamini bide magnezyumu 4. Ayımda başladı ama bildiğim kadarıyla magnezyum erken doğumu kasılmaları ve krampları önlüyormuş
Glsh14 Ben 6.haftamda basladim magnezyum haoini kullanmaya.nbl osteo formula adi.ama siz kendi kafaniza gore kullanmayin doktorunuza soyleyin o verir zaten