EstAr10 Mervesonerr hiç canınızı sıkmayın ultrasondaki kilo ölçümü kesin net bir sonuç değil çünkü, bebeğin o anki pozisyonu bile etkiliyor. 31inci haftada ortalama kilo 1650 civarı oluyor zaten bir de
Mervesonerr EstAr10 öylemi üzüldüm şurda üç haftaya kadar 3gün önde gidiyordu gerileme diyemem gerileme çok geriden gelene denir dedi 100gr oynar dedi
EstAr10 Mervesonerr yok vallahi öyle özellikle yediğim birşey yok🙈 bi hafta çok Alıyor bi hafta az belli olmuyor🤷🏼♀️ Bir de erken Doğum tehlikem var ne kadar alırsa o kadar iyi bizim için
Mervesonerr EstAr10 şurda 3 hafta önceye kadar 3gün öndeydi bugün başka bir doktor bir hafta geriden dedi 1726gr internette ortalamalara bakıyorum gayet iyi gözüküyor neden öyle dedi anlamadım moralim bozuldu😔😔
EstAr10 Mervesonerr ultrason +-300 gram oynayabiliyor , hiç strese girmemek lazım önemli olan haftasıyla uyumlu olması. Biliyorum biz anne adayları tombik olunca mutlu oluyoruz nedense ama kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil onu hatırlatalım kendimize🙏💖
AybikeTemiz Banada hep kilosu iyi hatta. Önden gidiyo dediler geçen bi hastalandım gittim 1680 gözüküyo durmuş büyümesi dedi. Sonra da bazen net sonuçları bizde göremiyoruz dedi. P.tesi randevumuz var kendi doktoruma gidicem ama çokta kaygılanmamak gerek bence. Anne babanın kemik yapısıyla da alakalı olabiliyormuş. Eşimde bende minyonuz. genetikte sayılabilirmiş bu durum.
Mervesonerr AybikeTemiz bizdede ben miyonum zayıfım bana iyi geldi kilosu ama doktor neden öyle dedi anlamadım
AybikeTemiz Mervesonerr bazı doktorlar ciddi anlamda annenin piskolojisini düşünmeden bilgilendiriyolar. Ama kesinlikle ideal kiloyu internetten takip etmek gerektiğini düşünüyorum. Maksimum kiloda olmak zorunda gibi lanse ediliyo çünkü.