Elifkc Kizlaaar iyi aksamlar 🤗 38haftalik oldum günde 5 6 hurma yiyin diyor. Acılma olması için faydasını gördünüz mü birde hurma suyunu görmüştüm o da sizce faydalı olabilir mi ? Artık doğurmak istiyorum 🤗 yardım edin😁😁
sedanur_bpr0 Elifkc 37+5 bende başladım yemeye. Faydasını gören çok kişi olmuş canım darısı başımıza 🌸
OksijenliSu Elifkc Yani oğlumda son haftalarda öyle günde 5-6 yemesem de aklıma geldikçe yemiştim. Ama ben sürekli yürümüştüm. Artık hangisinin faydası oldu bilemem 😊
Emedko Askiletotomsu aa bende ramazan hurması sanıyordum kız 😂 demek o hurmadan yemek lazım mış .. Cennet hurması , Trabzon hurması deniyor hatta o demi.. ben çok severim onu
Elifkc OksijenliSu evim merkeze uzak çok çıkamıyorum oturduğumuz yer de köhne biraz çarşıya çıktıkça yürüyorum evde sürekli hareketliyim
Askiletotomsu OksijenliSu internette bile derken 😂 Doktor dedi hanımefendi İnternette bı yeriniz Ağrısa kanser teşhisi de koyuyor mesela 🤷 İnternette bile’nize dikkat edin bence
syma33 Elifkc Bende duydum canım hatta hurma yiyenle yemeyen arasında açılma farkı olmuş arastirmalara göre günlük 5 6 yiyebilirsin açılma olması için ekstra pilates videolarını izleyip yapabilirsin çok faydası varmis
Elifkc syma33 yarın kontrolumuz var bakalım doktor sezeryan olacak illa derse boşuna yiyip icmiyim bide 😁😁
Elifkc Askiletotomsu valla hiç dikkatimi çekmedi zaten buraya kurulan pazarda da karınca adimiyla yürüyorsun ihtiyaç olanlari alıp kaçıyorum pazardan 😁