Nil2736 Nazligulbaskak desitin kullandm ilk bebeğime ancak içeriği deiştrmş. Ondan dpğack bebeklerime penatan kullanıcam
BaLevLat34 Nazligulbaskak Pantenol pomad kullanıyorum bende canım bunun dışında tüm ürünleri kullandım geçirmesi gerekirken yoğunlaşırtırdı Pantenol pomad çok iyi ama her bebeğe de iyi gelmez herkes şimdi birsey yazar ama sen denemeden bilemezsin bende cok öneri alıp denedim ama hem verdiğim paraya yazık oldu hem süreci uzattı
fatmaon henüz almadım ama baya araştırdım doğal içerikli olan yeşil marka pişik önleyici kremi alacağım yorumları çok güzeldi
MislinaDerin Nazligulbaskak ben bepanthol almıştım bebeğim ilk doğduğunda hem pahalı hem çabuk bitmişti hem de pişik olmuştu. Şimdi Hametan merhem kullanıyorum hiç pişik olmuyor hafif bir kızarıklık görsem hemen sürerim anında geçirir. Sağlık ocağından yazdırıp ücretsiz alabilirsiniz. Doktoruma da sormuştum kullanmadan önce kullanabilirsin demişti.
AyselDemir Nazligulbaskak Trend yoldan Alican ben 115,tl 400,q sudo kirem..çok güzel bir kirem her türlü bebek cildlerine düşüyor…görümcem bu yakınlarda doğum yaptı fiyatlar kalkmadan önce 90 TL almisdi şimdi kalkdi o kullanıyor çok güzel bende gördüm
Efraimmm Nazligulbaskak cnm bnm bebeğim kaynanam sağolsun pişik oldu ne kullandiysam işe yaramadı kendisi kalkıp bilmişlik taşladı torunlarin hepsi bununla büyüdü diyip bebeğin sünnet kremini sürdü frucin i sürdü oğlum mahvoldu yazık bepantol kullandım olmadı zeytin yağı da işe yaramadı en son halam hametani önerdi sarı olan onu kullanıyorum hala çok işe yaradu
Xxwoman Nazligulbaskak yeni doğumda kantaron yağı kullan zeytinyağı filan diğerleri kimyasal kullanma
DMMC Nazligulbaskak doktor ogluma fito yazmisti daha cok ufakken hala alir evde bulundururrm cok iyi..
Nby77 Nazligulbaskak günde iki kez dalin vazelin sürüyorum yağlı olduğu için tenine kaka temas etmiyor çok çok menunm pişik olmadan önleyebiliyorum.
3366d Nazligulbaskak gratislerdw küçük fısfıslı plastik şişeler var içine biraz doldurup streç filme sarın dökülme olmuyor.
Aminemihra Nazligulbaskak ben aktardan bir karışım aldım bebekler için pişik kremi çok ucuz 10 TL aldım 2 sene kullandım mucize gibi birşeydi hemen iyileşiyordu sonra yüzüme kullandım yüzüm güzelleşti 3. Gebeliğim tekrar alacağım inanın o pahalı markaların hepsini denedim ama o Aktardaki gibi iyisi göremedim