Bebekligiller Kızlar 26.haftamdayım. Neler almalıyım. 10-15 zıbın aldım fakat hastane çıkışı daha almadım. 5li mi almalıyım 10lu mu kaç tane? Alt açma bezi mi müslin örtü mü? Hiçbir şey bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim ☺️
hunilimom Bebekligiller 1 tane hastane çıkışı alınabilir yada 2-3 tane güzel 5 li takım alınabilir 10 lu takımın içinde battaniyesi var şapka eldiven zıbın iç zıbın vs kalabalık hemsireye verirken bile 2-4 parça veriliyor muslin ortuyu ben seviyorum ilk kızımda da kullandım yaz bebeği olduğu için üstüne örttüm puset örtüsü hatta havlu bile oluyor büyükler en azından 2 tane muslin olabilir 0-1 ay yada 0-3 ay çok fazla almayın aşırı çabuk büyüyorlar
Gzmnrayd Bebekligiller bir kere 10 lu set aldim 2 tane 5li set aldim .müslin battaniye 2 tane aldim .kiyafete agirlik vermeyin once arac gerecleri alin en son kiyafet alin .kiyafet cok hediye geliyor her ay da buyüyor kilo degisiyor zaman cabk geciyor.kampanyalarda bebekle ilgili ne varsa onu alin bence
zamloss123 Bebekligiller 31 haftadayım 1 tane 10 lu hastane çıkışı aldım çok küçükler zaten büyür hemen olmaz. 5 li 2 3 tane yeter onun dışında takımlar al 3 ay 6 ay daha kullanışlı olur herkes hemen büyür diyor. Yaz bebeği olacak benimki 3 tane Müslim aldım penye battaniye kalın battaniye nohut battaniye. 3 4 alt pijama bluz aldım. Alt açma örtüsünü kullan atlardan aldım. Bebek bezi ıslak mendili şampuanı deterjanı pişik kremi biberon emzik çorap şapka aklıma gelenler bunlar.
Erayhilal Bebekligiller hem 10 lu hem 5 li al bence canim bende birkac tulum aldim bikactane takim al müslin ortu cok lazim oluyor diyolar iki tane var benim daha almadim alt acma bezide bi paket aldim daha almadım corap falan aldim ayaklari yenidogunca cok üşüyor diyorlar agiz mendili bol bol al aklima gelenler bunlar 🥰
Peperonni Bebekligiller ben e bebekten uyguna bir şeyler buldukça alıyorum 6 tane zıbın aldım 2 tane renkli desenli büyük boy aldım. 2 tane bereli takım tulum aldım yenidoğan. Çorap, eldiven, bere , kışlık tulum gece yatarken büyük boy. Müslin battaniye bir kaç tane de normal battaniyelerden aldım uyguna buldukça. Ve A101 e uygun şeyler gelince alıyorum hışırtılı kitap falan aldım 😂 çıngırak tarzı şeyler. E bebekte yine uyguna yastık battaniye takım vardı onu aldım. Şu anlık bu kadar
Bebekligiller Peperonni şu müslin örtüler çok meşhur oldu ama ne bileyim mağazaya gittim bana çok ince geldi. Ben mi yanlış baktım acaba 🤔 internetten bakınca hoş ama canlı görünce tatmin olamadım.
Peperonni Bebekligiller Evet inceler yaz İçin ideal ve çocuk uyurken bebek arabası kapatılabilir. Uzun soluklu iş görür gibi ya bence bi tane al emzirirken falan da dışarda aslında üstümüzü örtebiliriz