Sali gunu doktor kontrolunde gebelik sekeri suphesi oldugu icin daha fazla beklemeye gereknyok yarin gel suni ile baslayalim dogumuna dedi doktorum bende o gun eve gitti herseyimi hazirlafm 2 yasinda birnoglum var onun icinde yemek ona bakacak biri vs.derken tm eksikleri giderdikten sonra gece yarisi temizlik yaptim 4 e kadar ve dus alip uyudum sabah 6 da idrarimi yapma istegi geldi ama ben daha gozumu acmadan ic camasirim kanli bir suyla ıslandı ve 6 dan 9 bucuga kadar kendi duzensiz sancimi cektim. Zaten planli bir dogumdu suni alacaktim eveg ama kendj sancimda basladi 9 bucukta giris yaptim 10a kadar islemleri hallettk nstde kendi sancim duzensizdi ve 1 bucuk cm acilmam vardi doktorum kendi kararindan avzgecmeyip vajinal fitil onerdi sonra da koldan serum ile dogum sancimi baslattilar 10 bucuk gibi sancilarim sikilasmisti ve 12 e kadr oyle cektm 4 cmde epidural istedm anestezi uzmani gelip igne yaptiktan sonra tkerar alttan muayene edildim ve igne esnasinda benm.acilmam tam olmustu anestezi uz. 15 dakikaya uyusursn dedi ama ben uyusmaya kadar birseyler hissettm makatimda bir agri olmustu kaka yapma istegi vardj bende ebelere soyledm ebeler catala alacaklarken istemsizce bir ikindim ve bebegimin basini hissettm apar topr catala alindim derken uyusmustm sadece bebegimin basinin cikis anini hafif bir yanma hissiyle fark ettm onun disinda hemen bebehimi vekip kucahima verdiler ve saat 13.00 olmustu 3 dikis ile dogumdan ciktim iyi ki de normal dogurmusum diyorum ilk dogumumu de 2 bucuk saatte 3 dikis ile yaptm 2.bebegimi de oyle dogurdum cok sukur diyorum Rabbim herkese kolay dogum nasip etsn