Gulayss Kızlar yarın ilk kez doktora gideceğim evde dün test yaptım fozitif çıktı inanamadım aslında da bekliyordum fakat bu kadar çabuk değil yarını iple çekiyorum ve sabırsızlanıyorum tavrubeli annelere sarıyorum kaç olmalı tavsiyeleriniz nelerdir
Fatmanurcolak Gulayss merhaba bizde 5+4 teyiz karın ulturasonla görünür merak etme muhteşem bir duygu görmeselerde alttan bakarlar kesin görünür
esma_ustndag Gulayss tam net görünürlük için 6+4 gibi oldugun zaman bebek karın ultrasonundan görülebilir. Çünkü 6. Haftanın basında belli olmayabiliyor geç döllenme vs.. :) kalp atışı için 7. Haftanın ortaları makul. Ben şu zamana kdr sadece karından bakıldım ekstra bir sıkıntın olmadıgı sürece öyle gider ztn
Merve201119 Gulayss hayırlısı olsun inşallah beta hcg herkeste farklı ben beş haftalikken 166 idi önemli olan iki katina cikmasi iki gunde bir belki kese gorunur ama bebek gorunmeyebilir benim 6.ci haftada görülmüştü bebek ve kalp atislari
Gulayss İnşallah gebelik vardır çok tedirginim adet sancısına benzer ağrılarım oluyor kanamam da yok yerleşme ağrısı diye okudum bir çok yerde normalmiş bu ağrı olduğuna göre kimyasal veya boş kese değildir inşallah
Fatmanurcolak [silindi] göğüslerim şişti maşallah bir beden büyüdü bel sırt ağrılarım oluyo bide yavaş yavaş mide bulantılarım . Ama balım herkeste herşey aynı olmuyormuş
Gulayss [silindi] ilk olarak adet olacak gibi bir göğüs hassasiyeti gerginlik göğüs ucumda aşırı acı hassasiyet sık idrara çıkma kasıkta ağrı ve tabi adet gecikmesi 5. Günü aştı
[silindi] Fatmanurcolak benimde şuan aynilari var 5+1 benimde. Sütyen takamiyorum. Ve biraz fazla ayakta kalınca karin ağrım başlıyor. Kabızlık olmasın zorlamayın düşük olur diye kefir içiyorum
[silindi] Gulayss hep aynı belirtiler canım benim mide bulantım olmuyor daha Allah’tan adet gecikmemin 5.gunu beta 1642 çıkmıştı
[silindi] Fatmanurcolak başla canım çok iyi geliyor hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum. Doktorum demişti ıkınma az olduğu için düşük rıski de az olur diye
Fatmanurcolak [silindi] inşallah bende birde rahim duvarı var inşallah sağlıkla gelir vakti zamanın da
Merve201119 Gulayss tarif edilemez bir duygu🥰üçüncü çocuğuma hamileyim ama sanki ilk gibi hepsinde aynı heyecanı yasadim