Elfgny aysegul1414 gözünüz aydın🙏 Nasıldı süreç müsait bi zamanda anlatır mısınız🙈 mesela kaçıncı haftadaydınız,ve kilosu ultrasonla aynı mıydı?🤗
Elfgny aysegul1414 ayy ne güzel bizde görelim o günleri inşallah🙏 Sağlıkla analı babalı büyüsün bebeğiniz 😍😊
Ozge_brbr aysegul1414 gözünüz aydın Allah bağışlasın. Bende spinal düşünüyorum kısmetse. Nasıl geçti acaba bizimle de paylaşır mısınız
Haticeyildiz aysegul1414 hayirli olsun gozun aydin saglikla buyut insallah 🤗 bende spinal istiyorum biraz anlatirmisin nasildi
semabrcn sağlıkla büyütün sezeryan sebebi neydi acaba benim bebeğim ters sezeryan olacağım sezeryanda sizi zorlayan bi durum oldu mu
Haticeyildiz Ozge_brbr simdilik 31 ocak dedik 39.haftam oluyo ama ben 1 hafta oncesinden isticem kabul ederse doktorum bebegimin kilosu gelisimi iyiyse 38.haftada olur heralde 😀 sizin bellimi
Ozge_brbr Hayırlısıyla inşallah 😊Bana da 13 14 15 bir gün seç dedi. 38 dolmuş oluyor kısmetse. Hatta 15inde 39a girmiş oluyorum ama bakalım C. Tesi kontrol var ne durumdayız 😊