Bebekligiller Bebek nevresim takımını nerden almalıyım? Çiçek sepetinde güzel modeller var fakat yorum yok. Alıp pişman olmaktan korkuyorum. Ebebek ve civile baktım, beğenmedim. Cevaplarınızı bekliyorum ☺️
Merveofs Bebekligiller ben mağazalardan kendim almayı tercih ediyorum öyle şeyleri ya kumaş kalitesini görmek açısından falan
zamloss123 Bebekligiller trendyolda cemeteks diye satıcı var firuze marka yazıyor fiyatları da çok uygun 128 lira yorumları da güzel ben ordan almayı düşünüyorum
star3star Bebekligiller ben daha nevresim takımı almadım ama trendyoldan lastikli çarşaf kırlent olaaak aldım gayet güzel geldi kumaşı gelan
Bebekligiller Esrtl sipariş etsem pişman olmam dimi. Hevesim varda ilk bebek olduğu için pişman olmak istemiyorum
Merveofs Bebekligiller şimdi burası küçük şehir zaten marka tarzı mağazalar pek yok daha küçük çaplı yerler var. Orada da çalışanlara rica edince açıp baktiriyorlsr
Elifkc Bebekligiller ilk bı yorgancidan diktirmistik beşik ölçülerine göre sonra a101e gelen Müslin nevresimden aldım 1tane, trendyoldan lastikli çarşaf aldım 1tane de güzeldi.
Bebekligiller Elifkc kayınvalidemde perdecide diktirdi ama ben yedekte dursun diye bi tane daha almak istiyorum.
mrs_elisah Bebekligiller https://ty.gl/iydixa5dqs Ben bu sayfadan aldım instagram sayfası da var luna Kids collection. Çok güzel geldi yıkadım kızım kullanıyor çok memnunuz
Happy_001 Bebekligiller ben bımden almıstım bı takım keske 2 alsaydım malı falan cok guzel yumusak kaliteli 60 almıstım 2 yastık kılıfı carsam nevresim kaynanam dıktırmıs kendi yaptigın yorgana sert kullaıssız ya cankm demem o ki bimde kı kaliteli
Bebekligiller Happy_001 brillant markayı diyorsunuz dimi 🤦♀️ kaçırdım ben onu. Kimse bırakmamış maalesef
Canisi28 Bebekligiller şimdi maddi konuda bebeği olsun diye ngsli tüp bebek yaptıran biriyim ben. Yani ne paralar ne paralar …..Maddi imkanlarımıza göre herbirimiz bir şeyler yapıyoruz. İnanın en iyisi olsun istiyor insan imkanı el verdiğince ben english home dan aldım. Pamuklu tercih ettim yastık yorgan çarşaf battaniyesini ve yenidoğan takımını çünkü bebekler alerjik olabiliyor. Pamuklu ürünler tercih etmek mantıklı geldi bana