Ebrbre Kızlar kabak sevmediğim halde canım kabak yemek istiyor ama çorbasını mı yapsam yemeğini mi başka türlü mü bilemedim çorbası mantar tadı veriyor diyolar doğru mu mantar sevmediğim için çorbaya cesaret edemedim öneriniz nedir ?
Merveofs Çorbasını hiç bilmiyorum da ben genelde ya havuç, kabak, kereviz, avokado yoğurtlu salata yapıyorum ya da kabak için kabakları kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt sosu. Kabak dolması da çok güzel olur. Patates+kabak mücveri iyi güzel oluyor
Ebrbre Merveofs bende YouTube de gördüm çorbasını yorumları çok güzel ama birisi mantar tadı gibi demiş korktum çünkü alerjim var mantara 🤦
Armess_loya Ebrbre çok güzel oluyor Kabakları rende yapıp suyunu iyice sıkın. İçine dereotu ve maydonız kıyın küçük ince şekilde. 5 - 6 yemek kaşığı un 1 tane yumurta Tuz ve karabiber. Çok katı olmayıcak cıvık olunca un ekleyip kıvamlaştırıp karıştırıp, Tavada kaşıkla döküp pişirin.
basakerdvn Ebrbre çorbasını bilmem salçalı yemeğini yapıyorum dereotlu yogurtlu. Yada kavuruyorum üzerine yoğurt salata gibi oluyor. Ya da mücver yapıyorum. Kabak dolmasını da ayrı severim kıymalı.
Betulsen34 Ebrbre rendeleyip soteleyin. Uzerine sarimsakli yogurt ve salcali yag koyun. Az birsey kiyma kavurup em uste koyun cok lezzetli oluyor
funnymummy Ebrbre Allah affetsin bende pek sevmiyorum gitmiyor 😂ama en güzel mücveri oluyor bence yoğurtla birlikte yada karnıyarık gibi yapıyorum o da bir nebze😂
-Serpilllllll- Ben kabakları yuvarlak yuvarlak kesip az baharat ve az yağla fırında yağlı kagıtta pişiriyorum sonra ayrı bir yerde kıyma ve soğanlı sos yapıyorum. Alta kabak üstüne az yogurt en üste kıyma sosu hem hafif hem çok lezzetli oluyor. 🤩🤩
-Serpilllllll- Bi de kabakları soğanla küp küp doğrayıp kavuruyorum soğuduktan sonra içine yogurt dere otu ve ceviz karıştırıyorum harika bir meze oluyor 👍