Aycaktas Kızım 13 kilo kimsede durmuyo tehlikleri yerlere gidiyo kaldırmak zorunda kalıyorum dikişlerime bişey olurmu sizce doktorada sordum cevap verene kadar buraya yazayım dedim
nurcan_26g Aycaktas oturarak alın isterseniz kucağınıza bilemedim pek dikişler ağrı yapabilir ayaktayken zorlayabilirsiniz yine doktorunuz cevaplarsa bizede bilgi verin bizde öğrenelim 🤗
Mrv1007 Aycaktas ben beşinci günde kızımın 10 kg olan bebek arbaasını tasıdım kısa süre olmasına rağmen hemen dikişlerim şişti ödem oldu. Bence kaldırmamakta fayda var ama haklısınız mecbur kalınca taşımak gerekiyor🥲
7266gnl Aycaktas doktor kaldır dese bile kaldırmam 2 günlük sezeryanlı olarak söğlüyorum ama konu evlat olunca farklı Allah yardımcınız olsun
Nihal-can Aycaktas bana doktorum 3 ay ağır kaldırma demişti hiçbişey kaldırmamıştım sezaryen doğumdu kaldırmayın bence
Sinemfidan Aycaktas benmde üç yaşında oglum var ve mecburen kaldiriyoruz ustelik hem sezeryanli hem gebeyim suanda yani kaldirma dese bile doktor mecburen kaldiriyoruz üstüne ağırlık olmiyacak sekilde dene istersen 🙄