Sena646 Kızlar proluton ve progestan iğneyi 4 gün arayla vurduruyorum ikisini de aynı ikisininde aynı tarafa mi vuruduruyosunuz acaba kullananlar var mı ikisini birlikte 😊
karamel33 Sena646 ben ayrı ayrı kullandım önce progestan kulllandim bitti sonra diggeri yani ilk doktorum progestan verdi bitince ploton verdi şükür iki haftadır kullanmayı bıraktırdı doktorum sana ikisini aynı anda mi kullan dedi doktorun 🤔
Aselinkooo Sena646 progestanı hap olarak kullanmıştım. Aynı yerede vurulur Bence çünkü neresi denk gelse oraya vuruyorlar dı prolutonu. Bilen vardır belki üstte kalsın
Sena646 karamel33 ikisinide yazdı ama progestanı çarşamba günleri vuruduruyorum prolutonu pazar günleri 😊😊
Sena646 karamel33 2 haftadır kullanıyorum bende çarşamba günü de progestan kullanınca bitiyor cuma kontrol var bakalım devam ettirecek mi doktorum bilmiyorum 🤷🤗😊
Sena646 Aselinkooo ben sağ tarafa progestan sol tarafta proluton vuruduruyorum bugün kafam karıştı prolutonu da sağa vurdurdum ama diğerinin acısı geçmişti zaten 😅😅😅😊