Gulsunoyku Hamilelikte cifle temizlik yapan varmı mutfagim cok fazla yaglaniyor bulaşık sonrası mutlaka cifle tezgah ocak temizliği yapıyorum ve eldiven kullanmıyorum zararı varmidir
Anneyimm Gulsunoyku bende kullaniyorum bol camassir Suyu cif fln ne ararsan camasr suyu zarrlidr belki ama cif zannetmiyorum
Caglasmsk Gulsunoyku benim ocagim cam ocak oldugu icin mecburen cifle siliyorum herzaman yoksa cikmiyor bi sorun olmadi sildiye kadar.
pamuk_anne Gulsunoyku cif çamaşır suyu her şey var bende de. Mutfaktan çok banyo tuvalet temizliği beni zorluyor düzenli olarak banyoyu detaylı temizlemek durumunda kalıyorum.
sudamlasi Gulsunoyku en fazla cif kullanıyorum diğer temizlik ürünlerini çok kullanamıyorum eldiven takıyorum yoksa egzama yapıyo bi zararı yok canım😊
Alyamom35 Gulsunoyku ben resmen cif aşeriyordum kokusuna bayılıyordum hamileliğim cifle geçti 😂😂😂 Çok şükür bi problem yaşamadım 😂
detetedmom404 Çamaşır suyu öncedende dokunduğu için wc hariç hiç biryerde kullanmıyorum ama cif çok kullanırım bende
YamacDemirinAnnesi Gulsunoyku hamileyken çamaşır suyu cif hep kullandım hiç bir şey olmadı zararı olacağınıda düşünmüyorum
queenz Canım eldiven kullanmalısın teninden kana bulaşabilir sonucta kimyasal. Ciften birşey olacagını sanmıyorum ama camaşırsuyu tehlikeli hem solunum yoluyla bebegine ulaşır hemde teninden kana bulaşınca. Şimdi bi sorun yoktur ama herşey dogumca belli olur🦋 Risk alma ben hamile oldugumu ögrendim ögreneli camaşırsuyunu hiç kullanmadım.
serenimo Bende 29 haftalıgım şu zamana kadar herşeyi kullandım. Çok solumamak lazım diyorlar. Havalarda güzel cam aç yaparken