guzel_anne1 Rabia1012 Ben prego marka aldım, puseti de için de + oto koltuğu olarak da kullanıyor çok çok memnunum 2300 TL ye almıştım
Aysem- Rabia1012 Baby plus galaxy travel sistem aldım ebebekten 2800tlye ben çok beğenerek aldım çok kibar bir araba youtubeda ayrıntılı videoları var.
Babyloadinggg Rabia1012 6 bine yakındı, 1500 TL hediye ceki verdiler bir de onunla D abeşik aldık ama çek için 16 nisna son gündü babymallde
Sonikiuc Ebebekteb hamilton kabin boy aldim 2300′e indirimdeydi. Trendyolda vs iki katı fiyat cikti. Onu alınca ebebek 450 tl alt limitsiz çek verdi. 1850 tl ye gelmiş oldu arabamiz🤗 çok rahat ve pratik oyuncak bebekle denedik😁😁😄
Renginveannesi_ Rabia1012 tam yatar baston Bebek Arabası tercih edeceğim inşallah kraft🤲🏻 ayriyetten pusetide Kraft tercih edeceğim 🤲🏻❤️
Meloss93 Rabia1012 Merhaba, Kanz d go bakabilirsiniz. Seri sonuymuş ve üretim olmayacakmış artık o yüzden uyguna satılıyormuş. E bebekten bakabilirsiniz. Fiyatı 2.700 .
Rabia1012 Meloss93 garantisi var mı peki daha satılmayacak ya bişey olduğun da bakabilecekler mi kırıldığın da falan
mom1111 Rabia1012 Rabia1012 galaxy travel sistem bebek arabası şuan fiyatı arttı biraz tabi e bebekte
Limonzeytin Rabia1012 Ben yeni aldım civilden internet sitesinden 4baby box travel modeli 1700 e aldım gayette kullanşlı sağlam kolay duruyor ağststan snra kullanıcam naspse😊👍