MinikkMucizemmm Kızlar merhaba instagram da bildiğiniz güvenilir amigurumi yapan sayfalar var Mı? Sizin yaptırdığınız yada bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim 😇🌸
Seyturak MinikkMucizemmm gulerveyumakları sayfası var ben oradan emzik ve çıngırak aldım çok güzeller temiz iş yapıyor
bayanukuslu MinikkMucizemmm kız evde işin yoksa kendin uğraşsana ☺️ Yapılışları internette adım adım var ☺️ Ben kendim yapıyorum ☺️ Hatta bitane daha tarif buldum yazdım bayramdan sonra onu yapacağım ☺️
Sena646 MinikkMucizemmm tinybaby64 yakın arkadaşım oluyor eli çok güzel istediğin modeli atıp yaptırabilirsin benim istediğim modelin birebir aynısını yapmıştı işinde gayet başarılı bence 🤷🤗😍
MinikkMucizemmm bayanukuslu inan ki hiç Örgü işlerinden anlayan biri değilim malesef 😬 ama senin el becerin var demek ki bu konuda ne güzel 😇
bayanukuslu MinikkMucizemmm teşekkür ederim canım benim ☺️ Cidden bak hazır kitleri oluyo onlardan dene onların bide internettede videoları oluyo ☺️☺️
Minikkkuzum @Kaktuslubiranne adlı sayfadan yaptirdim çok memnun kaldım eli çok düzgün kullandigi ipler de çok kaliteli asla tüylenme falan yapmıyor