Reyhan35 Petekbal hahahahahh cevap gelmeyince ne yazmış kıyamam 😂 büyük ihtimalle enfeksiyon canım doktoruna danıştın mı
Ozge Petekbal sevgili annemiz, başlıklar ve etiketler içeriğe göre moderatörler tarafından düzenlenmektedir. Lütfen sorularınıza cevap almak için böyle şeyler yapmayınız 🌸
esscelik Petekbal evet yeşil oldu enfeksiyon vardı iki defa fitil kullandım sonra geçti ama aşırı fazla geliyordu kıyafetlerimden dışarı çıkacak kadar o yüzden hep ped kullandım maalesef
Glsm_94 Petekbal yeşil akıntım oldu benim doktor fitil yazdı geçti mantar şüphesi sarımsi yeşilimsi gibi bi akıntıydi benimki
Ceydahisir Sarı değil ama beyaz akıntım var doktoruna danış canım enfenksiyon olabilir ona göre ilaç yazar
Petekbal Ozge ne yapalım gaynana postlarına 1K yorum gelirken bizim postlara 2,3 tane zorla geliyor moderatörcüm❤🙏🌸
Vldnshn1 Petekbal Shrek gibi yeşil yeşil akıntım var bir dönem azalıyor bir dönem tekrar yeşile dönüyor fitil de kullandım toz da hiçbir şey değişmedi doktorum da ilaç falan vermedi başka 32+2 haftalığım 🥺
Busoo Petekbal ay benim de var açık yeşil sarı kaşıntım da var pütürlü geliyor iki üç haftadır kurtulamadım :(