ceylan119 Kızlar biz 14+4 haftalığız şükür. Ama mutfağa giremiyorum hala ne yapicam bilmiyorum nasıl geçer kolanya vs rahatlatacak şeylerden hep tiksindim. Ilaç vermişti doktorum o çok kötü etti beni napcam bilmiyorum yanımda kimse de yok yardım edecek.🤔🤔
Sonay ceylan119 yapcak bişey yok cnm şansın varsa erken biter yoksa benim gbi 19 haftada azalır şuan 21 haftalığım daha iyim. Bide benim oğlum var ona yemek yapıyodum Allah'ın eşarp bağlıyordum burnuma oyle yapıyodum çok kötü bişey Allah kolaylık versin
Ekimucizesi ceylan119 bende de aşırı koku hassasiyeti başladı.annem mis gibi yemek yapmıştı nornalde o yemeğin kokusunu merdivenden alıp pişirmiş diye sevinirdim.şimdi balkona çıkup bağırasım geldi yetişin beni zehirliyolar diye🤣🤣🤣parfüm sıkamıyor yakınımdaki kimse kesinlikle.mutfağa da giremiyorum🙈yatakta yemek yiyorum malesef.keşke bir çare olsa
Gulistan ceylan119 bende senn gbiydm kolonya parfüm sigara kokusu tiskindim.şuan 9aylk gbeyim hla dha o kokuları duyunca midem bulanıyor 😊
ceylan119 Ekimucizesi yatakta yiyecek hicccccc imkanım yok ah olsa yanımda birisi ne memnun olurdum. Şu buzdolabını açmak benim için ölmekten daha zor 🤔🤔🤔🤔 Allahım sana doğru geliyorum diyorum offf aklıma geldi yine
Ekimucizesi ceylan119 aynen çok kötü yaaaa ben de bugün açtım geri çarptım bakamadım dolaba.ev taşıdım ben yaaa kokudan.daha 3 aylık bir evliyim ve ev taşımak zorunda kaldık.eski evimde çok sigara içmiştik bi de ben oda kokularını falan çok severdim.eve sinmiş bir koku vardı tiksindiğim.herşeyi temizleyip yeni eve taşındık🙈🙈🙈Allah kimseye yaşatmasın
Ebi Ne zaman bitcek diye sayıklıyorum bende çok zormuş gerçekten 13+3deyim geçmedi hala 16da rahatlarsın diyolar inşallah öyle olur dayancak gücüm kalmadı 😞
ceylan119 Ekimucizesi benm bile taşınasım var ama taşıyan yok yatak odasına bile giremiyorum oturma odasına taşındım 🙄🙄 allah'ım inşallah sağlıklı olurda geçer bu zamanlar da hayırlısı ile ❤❤
Ekimucizesi ceylan119 ceylan119 valla taşındım ama oturma odasındaki koltuklardan bile tiksindim renginden falan üstüne çarşaf örtcem🙈🙈🙈saçma ama böyle yani sadece koku değil
Aysegulserdar Bende hiç birşey yiyemiyorum kızlar he kokudan tiksinir oldum migdem sürekli bulanıyor napıcağımı bilemiyorum