Afraaaa Btlhnd bende 8. Haftanın içindeyim ama sanırım hiç bir çözümü yok. Tamamen gevirmiyo hiçbir şey. Prilam kullanıyorum ama tam anlamıyla faydasını göremedim ben. Kişiden kişiye değişir bu tabi.
Rmysa0308 Btlhnd prilam yazdı bana doktor iyi geldi gibi şimdilik ama bu ilaçta etki etmezse diye zofer diye daha kuvvetli bi ilaç daha yazdı onu kullanmadım daha onu bi sorun isterseniz doktora
Cennet-Kokulum Btlhnd Ben kullanıyorum sabah 1 tane akşam yatmadan önce 2 tane içiyorum. Az da olsa faydası oluyor. Bir an önce bulantılarımız geçer inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
Fnd92 10+5 teyım 5haftadır kusuyorum prilam hiç fayda etmedi 4tane icmeme rağmen devam Allah yardımcımız olsun 🥺
Hicran-01 Fnd92 7.haftada badladı 12+2 olduk hala devam ediyor. Çok zor..resmen yemeden içmeden gunler geçiyor.cok üzücü.😢
Annesininportakali53 Btlhnd ben yeni kullanmaya başladım gece iki tane icince sabah aşırı mide bulantı mi kesiyor bence güzel doktor iki kutu yazdı genelde 14 .haftaya kadar sürüyor dedi
Asseyda Btlhnd prilamı gece 4.5 gibi içersen daha çok faydası oluyor bi nebze ama ne zaman geçer bilemem tam olarak kişiden kişiye değişiyor ben 31+4 deyim hala devam ediyor maalesef