Wonderful_mom Kızlar 35 haftalığım bebeğim cok hareketli bazen bir an karnımı delip çıkacak gibi oluyor.. Ordan oraya vuruyor, böbreklerime kadar gidiyor 😅 cok huylaniyorum benim gibi olan var mı ?😅😅🤔
OzgeeKara Wonderful_mom benim oğlum öyleydi şimdi 2 yaşında hala tutamıyoruz hiperaktif 🙄 Allah yardımcın olsun😄😄 kızım gelicek nasipse 33 haftalığız çok sakin 🤲🏻😃😃
Nilist Büyüdüler artık. Benimkiside öyle. Mideme vuruyor sanki. Totosunu bir yere dayıyor. Canımj yakıyor
Wonderful_mom OzgeeKara ay benim ilk kizim öyleydi 4 yaşında hâlâ hiperaktif .. bu da oyle olursa yandim ki ne yandim ,🙊🙊🤷🤷🤷
Wonderful_mom OzgeeKara ay benim ilk kizim öyleydi 4 yaşında hâlâ hiperaktif .. bu da oyle olursa yandim ki ne yandim ,🙊🙊🤷🤷🤷
Liyasmum Wonderful_mom ben kafasını poposunu topuklarını her şeyini hissediyorum , asla durmuyor sol tarafım uyuştu artık zaten gram uyuyamıyorum , içeride ne yapıyor anlamış değilim
Ayss344 Wonderful_mom ayy benimde yaa 😳🙈😂 kızım napıyosun diye bağırıp karnıma pıt pıt vuruyorum bazen 🙈🤣 geceleri de yalvarıyorum yapma diye 🤭🤣🤣
OzgeeKara Wonderful_mom ahahhah Allah yardımcın olsun canım😁😁😁 valla anne karnından belli oluyorlar 🤭🤭
Liyasmum Wonderful_mom dışarıdan gözüküyor benim ki o kadar , annem bakamıyor düşün 😂 valla sakinleşmesi için ne yapabilirim bilmiyorum ama psikolojim bozuldu artık