Beyzanrr mihraveannesi yok canım bebeğin başı ağaşı düşünce normal olarak göbeğin düşüyo benimde 32. Hafta da göbeğinin düştüğünü farkettim doktor baş aşağı dönmüş dedi şimdi 36 haftalığım bekliyoruz daha yalancı sancılarla😅korkacak bişey yok yani
Nuraykk mihraveannesi doktorum da bana göbegin düşmüş doğum yakın dedi demek ki var böyle birşey. Bebek doğuma yakın kanala doğru girdiği için göğüs altı boşalıyormuş aşağıya iniyormuş göbek. Ve alttan baskılar başlar dedi bunlar da açılmaya sebep oluyormuş.
edis22 Annecikk34 valla 1 hafta once gitmistim bi sknti yoktu hersey yolundaydi. Karniminda asagaya dustugunden emin degilim sadece kac gundur karnimin alti biraz agriyor ondan endiseleniyorum onuda arkadaslar bebek ters durdugundan oluyordur diyorlar
iklime_0676 mihraveannesi benim de aşağıya indi baya benim de yarın 35 bitiyor on gün oldu ineli yavaş yavaş inmesi gerekiyor zaten.Bu hemen doğum olacağını gostermez
Tazeanne0134 mihraveannesi Ya yok canım canım ben hep aşağıdaydı ama doğuma en yakın zamanda iyice düşmüştü
Sblbngl mihraveannesi bende inanma benim karnım nerdeyse bacağımın arasında dogum felan yaklaştığıda yok iyice strese girdim artık 40+4 olacak yarın yaa
goldumsu mihraveannesi öyle valla banada sürekli kız diyolar 😂 aylar oldu kabullenmediler dnjdkdkeldp