22lavantam Yarın 17. Haftaya giriyoruz nasipse, aynı dönemde olup hissetmeye başlayan var mı yavrusunu 😍 (İlk gebelik)
ada58 22lavantam ilk gebelik 15. haftada hissetmeye başladım.bebek mi değil mi anlayamamıştım ama bebek olduğunu anladım sonunda 🐣 her gün geçtikçe daha çok hissettim
NiilaYYy 22lavantam bende 17 haftalığım kıpır kıpır bir şeyin kaydığını hissediyorum tabii gaz değilse:))
muserref02 22lavantam bende ilk 17 haftamda hissettim çok minik minik şimdi 21.haftadayız baya belli ediyor kendini ☺️
Cansugamze_ Hissedemezsende hiç strese girme 20 haftadan itibaren hissedersin ilk bebeğimde 20 haftadan itibaren bşladı küçük küçük sonra net hissetmeye bşladım
22lavantam Cansugamze_ yok stresten değil de heyecan var :) ve nasıl anlicam bebek olduğunu düşüncesi 😍
Melek-12 22lavantam böyle pıt pıt 3 4 defa vurup duruyor özellikte akşamları uzandıgımda zaten vurdugu yerde bi sertlik oluyor elinize geliyor 😀
22lavantam Cansugamze_ peki tam nerde ilk hissediliyor? Alt karındamı göbek deliği civarı yani😂selam ben cahil 😂
Melson20 22lavantam Ilk hamileligim ve hic bir sey hissetmiyorum henuz :( 20/21 haftadan itibaren hissedicez galiba
muserref02 Bisra tarif edilemez bir durum aslında içsel bir durum. Uzandığımda sağ tarafımda biraz kasıklarıma yakın bölgede dokunuş gibiydi