Buketkara Ecemhiram size bu resmi verince bisey dedi mi sanki erkek gibi ama pek anliyamadim çok net değil
Ecemhiram Buketkara evet kız dedi dr ne zamandır gitmiyorum ama bana hep erkek geliyo niyeyse yememden içmemden karnımı gören herkes erkeğe yorumluyo banada hep erkek geçiyo severken öyle sevdim kaç defa
La_Liberte Deletedmom52620 burada fotoğraf bile vermiyorlar 😅 ben özele gidiyorum ama fotoğraf verselerdi devlete giderdim. Doktorum da var orda 🙈 hatıra kalsın istiyorum 🥰
Deletedmom52620 La_Liberte anı biriktirmek için o kadar şey yaşadım ki kum döktüm hastanedeyim kanamam oldu hastanedeyim ultrason kağıdıyla gittiğim hafta sayısı birbirini tutmuyor artık o konuda 😂😂
La_Liberte Deletedmom52620 yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 ben de hamile kaldığım ay kum döküyordum. Ben de bir önceki hamileliğimde ilk üç ay hep hastanedeydim. Bu hamileliğimde de lekelenmem falan oldu ama kontrol günüm dışında hiç gitmedim 🙈
[silindi] Cimriii12 12 de ısrarlarımıza dayanarak kız tahmin etti ama daha belli deil merakla bekliyorm🥰
Buketkara Aslininmelegi ânliyamadim ki büyük gibi geldi bu bebek bana daha küçük ultrason resmi yok mu
Buketkara Zozanyusuf kiza benziyor sanki pek anliyamadim canım sağlıkla gelsin doktor değilim zaten dediklerim kesin degildir o yüzden doktornuž ne derse oo burda söylenenler eğlencesine tahmince yani ☺️