Elifkurt61 İlk gelebiklerinizdr net olarak bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz biz 20 haftalık olduk hala hissedemiyorum normal mi
hunilimom Elifkurt61 normal canım bazen bebisin pozisyonundan da hissedilmiyor ilk gebeliklerde 22-24 e kadar normal 🌸
Bet7408 Elifkurt61 17+2 de hissetmeye başladım sırt üstü yatıp sessiz bi ortama geçerseniz sizinde hissedebileceğinizi düşünüyorum ☺️ Birde ben aşırı zayıfım doktor bu nedenle erken hissetmişsin demişti
annesinin_beybisi Elifkurt61 21 e kadar normal dedi doktor endişe etme . ben 19+4 üm bugün ilk kez hissettim
Bet7408 Elifkurt61 olabilir ama telaşlanma biliyorum annelik çok zor ben her şeyi insan kafasına takıyor ama doktor bebeğin haftasıyla uyumlu ve sıkıntısı yok demişse hiç bişeyi düşünme ☺️ Bende başlarda karnım çok küçük bebek nasıl sığıyor diye üzülüyordum atlattım ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter
Kuputo Elifkurt61 merhaba özellikle kilolu hamileliklerde 6.ayda bile ilk hissetme olabiliyor. Göbekte ayrıca yağ dokusu da olduğu için son aylara doğru daha rahat hissediliyor. O yüzden hiç telaşlanmayın 🤗
Ayhis Ben 17 oldum geçen hafta 2 gun karnımda bir hareketlenme oldu bağırsak mı bebek mi bilmiyorum sonra kayboldu sonra 2 günün ardndan tekrar aynısı oldu ve bir daha hissetmedim. Sizce normal mi ?