Irmak29- Selam kızlar… Sezeryan oldum. Benim için ilk 3 gün dışında pozitif bir doğum oldu. Kızım birden geldiği için ani oldu ve bu gün 8 günlük olduk bile 🥰💕 sormak istediğiniz merak ettiğiniz varsa buyrun🥰
burcuo Irmak29- Geçmişler olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben de dün sezaryen oldum, kanamam gelince hastaneye geldik, tam tahmini doğum tarihinde doğmuş oldu. Bugün biraz sancılarım var doğal olarak, siz yürüme dışında neler yaptınız acaba? 😊
Irmak29- burcuo teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah💕 🙏 ben 37 +1 de doğum yaptım. Bol bol su ve sıvı gıda çorba vesaire tüketin bol çişe ve büyük abdeste çıkınca hiç bur şekilde ağrı kalmıyor ama ilk büyük abdest zorlayabilir korkmayın sonrasında daha iyi oluyorsunuz. Sizinde ayaklarda ödem var mı?
burcuo Irmak29- çok teşekkür ederim 😊 ödem normalde vardı ama bugün biraz indi gibi. Gaz sancısı zorladı bugün epey, ondan pek ödem fark edemedim açıkçası. Ama ellerim düne göre inik. Yiyecek olarak da hastaneden verilenleri yiyip bol su içmeye çalışıyorum. Sütüm de hemen gelmeye başladı neyse ki. Gaz sancım geçerse her şey yoluna girmiş olacak inşallah 😊
Irmak29- burcuo bolca yürü kayısı hoşafı tüket bana iyi gelmişti. Bu arada dikkatli ol süt birden artıyor ama 5 . Gün azalmaya başladı benim ki 😔