twinboymama Soruyorumm doğru bacım bu olay. bu tarz şeyler kesin tutuyor. doktor mfk da diyor ki mesela, ikiz bebek isteyenler bol bol kiraz yesin ikiz meyvesi ya. erkek çocuğu isteyenler de askerlik şubesi önüne gidip en büyük askdjcjjxlslflx
Soruyorumm twinboymama geçen gittim askerlik şubesinin önünde iki tur attım içimde dedim bağırmak şartmıydı ya 😜😜
twinboymama Soruyorumm iki turda tutar mı bilmiyorum ama içinden söyleyince de kabul oluyodur. keşke 7 tur atıp tavaf etseydin garanti olurdu 😬
Smyye1B Soruyorumm Valla şöyle bir bakınca benim çevremde ne kadar elektrik bölümünde okumuş varsa oğlu var 😅(Eşimde elektrik okumuş oğlumuz olucak) 😅😅
Soruyorumm Böylece hurafem suya düşmüş bulunmakta doğru olmayan bir hurafenin daha sonuna geldik bana yardımcı oldugunuz için cok tesekkürler demmekki neymiş meslek bebek cinsiyetini belirlemezmiş 😁😁😎
Deletedmom7373700 Soruyorumm ne alaka 😂 dayım mühendis oğlu da var. Millet kafayı yedi iyice. Bana da asker adamın çocuğu olmaz bak evlenince hemen doğur demişlerdi ne alakaysa 😂
Armess_loya @“Soruyorumm”#p21709669https://media.tenor.com/images/04735a0a5d32b34c6e004048ca63c461/tenor.gif
Ballisinsen Soruyorumm parti kur oy verelim bacım. Arkandayim. Bencede meslek onemli ona gore evlenek 😌
Sumiire Soruyorumm 😂😂 ölmeden bunuda duyduk ya dahada bişeye şaşırmam heralde ablamın eşi liseden beri elektrik işinde suan elektirik teknisyeni bi oğlu var diğerinde oğlana benzetniş doktor elektirigi adamlar şeylerine bağlamıyo alt tarafı kablo çekiyolar 🤣🤣
Soruyorumm Sumiire oooo ben duydugum hurafeleri burda arada böyle açayım o zaman neler var neler hehehe