AysunUgur ozgnr-Al yaşam sınırı 24,25 haftalarda diye biliyorum canım, 20 çok küçük bi hafta umarım böyle bi riskin yoktur 🤲🏼
funnymummy ozgnr-Al malesef 20 hafta yaşam için sıkıntı teşkil ediyor öyle bir riskiniz varsa dinlenmeye çalışın doktor tavsiyesi ile inşallah sorunsuz atlatırsınız durumu
hunilimom ozgnr-Al ben değil ama arkadaşım 19+ larda direk ölü doğum yapmıştı yaşama şansı yok çok çok küçük
ozgnr-Al AysunUgur funnymummy ortak Risk var mı bilmiyorum bebeklerden biri aşağıda dedi doktor yarın kendi doktoruma gideceğim fakat endişelendim ha öyle bir şey olursa Rabbim korusun bana dua eder misiniz 😔❤️
Esra33-34 25+5 doğum yapmıstım 4,5 sene oluyo 3 ay yogun bakım süreci sonrası zaten nörolojı doktoru fizyoterapistler olsun hepsıyle irtibatlı oluyosun ıkı sene cok zorlu geçti cpk şükür sağlıklı o zor günleri atlattık akranlarıyla aynı maşallah emek isteyen bebekler Rabbim kımsenın kucagını boş bırakmasın sımdı vir cesaretle ıkıncıye hamıleyım ınsallah tam zamanlı bır dogum olur hepımız için
AysunUgur ozgnr-Al eğer öyle bişey varsa serklaj yaparlar canım, eğer sancın, açılman yoksa korkma, doktorun zaten seni yönlendirecektir, erken doğumu her türlü önlemeye çalışacaktır 🤲🏼🌺
Ceylankosova Bn ilk bebegimi 24+5 de servikal yetmezlikle erken dogurdum. Bol bol dinlenin rahim agziniza bakilsin
Ceylankosova Mervecntr bende servikal yetmezlik varmis hic bir agrim sizim yokken sabah bi kalktim kanamam var suyum bosalmis 7 cm acilmayla hastaneye gittim dikis belki atilabilirdi fakat bebegin yarisi disari cikmis acil sezeryana aldilar normal dogum yapsaydim bebegi direkt kaybedebilirmisim..%50 sansimiz olsun dedik 30 cm 780 gr dogdu 1 ay icinde 2 kiloya ulasti gelisimi iyiydi
Youngmommy Maalesef 24. Hafta ve öncesinde yaşayan hiç görmedim. Ama benim bir akrabam 28. Haftada doğurdu ikizlerini birini kaybetti biri yaşıyor ama 1.5 ay falan küvezde kalmıştı sanırım.
ada58 ozgnr-Al kardeşim yaptı 3 ay önce maalesef doğduğu an kaybettik bebeği , rahim ağzı yetmezliği vardı ne yapıldıysa fayda etmedi bebek doğmak istedi
Mervecntr Ceylankosova ah çok üzüldüm inanın Allah yerini doldursun inşallah sabır versin rabbim çok zor ya çok
Ceylankosova Mervecntr amin Allah kimseye yasatmasin kimsenin kucagini bos birskmasin cok sukur suan yine hamileyim 9 ay sonra tekrar hamile kaldim🙏🏼