Izraka Merhaba anneler. Doğum sonrası illaki dantelli pijama giymek şartmı kime sade bişey göstersem dantelli de al bi tane muhakkak diyorlar. Sonrasında kullanmayacağım birşeyi almak ne kadar mantıklı ki
sessizizleyici Izraka ben bi pentiden takım yaptım birde lcwden aldım biri gri biri siyah 😄 rahatlığımı düşündüm haziran sonu görünüyor nasipse doğım o havalarda rahat ve kuması düzgüns seyler secmeye calıstım
zamloss123 Izraka ben bir tane aldım sadece üst kısmında var bide sabahlığın kollarında var dantel rahatsız bir şey değil abartılı olanları bende sevmiyorum ama aldığımı sonrada giyebiliriö
Eylul2019 Izraka ay ilk bebekse bence alin..ben kizimda almamistim sonra millete baktim nasil guzel giyinip resim falan cektirmisler ozendim valla 🤣simdi hamileyim ikinciye bu sefer bende alicam
kuzeymomss Izraka ben penti bride serisinden pijama takımı aldım üstü gömlekli çok hoş sade bi model öyle birşey alabilirsiniz asla dantelli falan birşey tercih etmedim etmem tarzım değil
HSena38 Millet görmeye geldiğinde giyersin düşüncesindeler ama tek sefer içinse gerek yok sen nasıl istiyorsan öyle al bence.Zaten sade ve zarif de takımlar var.