Sena646 yeliz007 halı ve yatak nereden acaba çok güzelmiş bayıldım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım 😊😊😊❤️
Sena646 Zero0 halıları ve ymtakimi nereden ne kadara aldınız acaba allahim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah ❤️😍
Pyrz_07 Esilamasal instagramda bebemsi araç gereç sayfası var ben mağazalarından aldım ama internet satışlarıda var
Cikitabanana minikportakal merhaba mobilyalar cok guzel allah saglicakla mutlu bututmeyi nasip etsin. Nerden aldiniz acaba dolabinizi filan
yeliz007 Kizilkafaa Neyi canım hepsini ayrı ayrı aldık yani dolabını özel mobilyasıyla yaptırdık yatak aybebek mağazasından 4000 TL halı instagram pelininhalıları 250 TL
Pyrz_07 Soncul bende aynı şekilde kendi odamıza beşik aldım 9 aydan sonra kendi odasına alıştırmaya çalışcam
OksijenliSu Soncul Haha bizde tayinci olduğumuz için daha odasını yapmadık ama. Ben oğlumla koca yatakta uyuyoruz, eşim de salonda. 😅😅😅O rahat biz rahat. 2.çocuk doğana kadar böyle.
Pyrz_07 Soncul aynen öyle ablam küçük diye odasını ayırmadı 4 yaşında şuanda da yegenim yanından ayrılmıyor aynı odada yatıyorlar