Gulcindeveci Kızlar detaylı ultrason hakkında bilgi alabilir miyim ? Özel hastanelerde ekstra ücret alınıyor mu ? Ve neleri öğreniyoruz
Ozlm0916 Gulcindeveci bende 21 haftalıkken girdim normalde ozele gidiyorum ama detayliyi devlette yaptiriyim para vermeyim derim burdaki devlet hastanesinde yapılmıyormus özelde radyoloji bölümünde yaptırdım 500 tl
Behiye89 Gulcindeveci özel hastaneye gidiyorum hameiliğimin en başından beri. Doktorum kendisi yaptı detaylıyı. 1 saat sürüyor. Bizim bebeğimiz bir ara pozisyon değiştirdiği in ertesi güne sarktı. Tüm organlarını tek tek kontrol ediyor ve ölçümü yapılıyor. 780 tl ye yaptırdım
Motherandbaby Detaylı ultrason için perinatoloğa randevu alınıyor. Benim gittiğim hastanede 500 lira önümüzdeki hafta girecem ben de. Organ taraması deniyor. Bebeğin her şeyine tek tek bakılıyor.
nur2234 Bende 29 nisanda gidicem 21 HAFTALIK olucaz o zaman perinatoloğa yönlendirdi doktorum muayene ücreti 750
Peperonni nur2234 AA benim sizinle aynı 😂 ücrette aynı hahaha sadece kendi doktorum yapacak o tutmuyor 😂😂😂😂
Ozlm0916 NiilaYYy yaptirmadim devlette olmuyormuş kayseride yasıyom özelde yaptırdım ben 21 haftalıkken