Busr21 Kızlar selam. 15 nisanda dogum yaptim cok şükür sarilik cikmadi günün nerdeyse 6 saati memede ama kayinvalidem ve annem sutumun hala damla damla olmasina takmış vaziyette. Ne zaman daha fazla gelecek ya da böyle olmasi anormal mi? Neler yenmeli?
Deletedmom_30 Busr21 onun midesi zaten küçücük o damla bile ona yetiyor kaynanan ve annen moralini bozacaksa yolla evden tek bak sütü en etkileyen seylerden birisi moral onlar tutup sütün icin olumsuz konusursa sen olumsuz etkilenmemeye bak cunku daha 2 günlük o damla süt ona yetiyor emin ol 🙏
Mercimek2 Busr21 böl bol tahin helvası ye birde yarim bardak uzum sirkesi yarim bardak uzum pekmezini karıştır ic
user124578 Busr21 birkaç güne gelir canım . Benimde bir damla çıkıyordu ama damla damla şeklinde bile değil sadece bir damla ve bitiyordu 3. Gün sonra indi sütüm
MerveNur- Busr21 ama daha 2 gün olmuş fışkırması mı lazım benim gelmesi bile 3 günü buldu hızlı akmaları ben bir aydan sonea gördüm belki de. Zamanla artar bebeğin ihtiyacı da zamanla artacak zaten düşünme kimseyi. Süte herkes yorum yapıyor yalnız değilsin ama sen kulağını kapa
MerveNur- Busr21 hiç takma valla benim de kayınvalidem gelcek mi acaba diye dört gözle bekliyodu annem 3 ay oldu hala sütün yetmiyo mu acaba der ama hiç umursamadım bunları beyninde kötü bir düşünce olmamalı süt hakkında